Event Agencies

Nov 27, 2021, 12:20
It’s alive! livecommunication.be is het platform om méér te halen uit uw communicatie.

It’s alive! livecommunication.be is het platform om méér te halen uit uw communicatie.

22 november 2021

Corona houdt events en andere soorten communicatie nog wel even digitaal of hybride. Maar vandaag weet men bij Push To Talk dat dit geen nadeel is. Meer dan ooit kan het agentschap uw communicatie een maximum aan impact geven. Met LiveCommunication.be  lanceerde Push To Talk enkele maanden geleden een nieuwe tool om nog méér te doen met uw communicatie. Dit online platform is de ideale manier om uw communicatie brandend actueel te houden en de impact ervan te vergroten.

Lang leve uw communicatie!

“De mooie projecten die we de afgelopen tijd met Push To Talk realiseerden hebben aangetoond dat we méér kunnen doen met diverse soorten content”, zegt Tom Bellens. “Door ze op een interactieve en frisse manier online tot leven te wekken, geven we een boost aan de impact van uw communicatie. Wilt u het effect van communicatie langer laten leven binnen uw organisatie? Reken dan op de kracht van ons. Ons platform biedt u talloze mogelijkheden om informatie boeiend en voor een langere periode aan te bieden aan een groter publiek. “

Bij Push To Talk zit duurzame communicatie al jaren in het DNA. “Wij denken altijd op langere termijn, niet op het one-shot succes. Ons digitaal platform is het verlengstuk waarmee u uw publiek nog meer en beter betrekt bij uw verhaal. Push To Talk zorgt met Live Communication voor méér bereik, méér rendement, méér interactie én méér engagement.”

Communicatie om in te bijten!

Push To Talk geeft een logisch antwoord op hoe we vandaag communiceren. “Dat gebeurt veel minder lineair. We zijn het gewoon om informatie verknipt en à la carte op te vragen, onder meer via websites. Een live communication platform biedt u de mogelijkheden om op dezelfde manier informatie te serveren in hapklare amuses, verpakt in een innovatieve en interactieve omgeving.”

Dankzij LiveCommunication.be haalt u dan ook veel meer uit uw communicatie. “Alle mogelijke content kan u delen met wie u wil, zonder grenzen op vlak van tijd en ruimte. Bovendien schrapt u de houdbaarheidsdatum van uw communicatie. Op ons platform blijft uw informatie langer relevant en boeiend”, zo besluit Tom Bellens.

LiveCommunication.be in een notendop:

Alle content samen en overzichtelijk
De content die u deelt kan heel divers zijn: streams van een (live) event, informatieve filmpjes, infographics, prestentaties, … Zo kan bijvoorbeeld alle info die gebruikt is voor een digitaal of live event online een tweede leven krijgen om zo meer en langer relevante informatie te verspreiden.

Bekijken en herbekijken
Een online overzicht van een event geeft de afwezigen de kans om de schade in te halen. Aanwezigen kunnen informatie opnieuw opvragen, dieper duiken in de info, … 

Geen beperkingen in tijd en ruimte
Het platform kan ook breder gedeeld worden met andere mensen. Zo kan het een manier zijn om toekomstige werknemers, leveranciers, klanten, … toegang te geven tot dit professionele platform dat u meteen een toekomstgerichte visie aanmeet. Content kan wereldwijd opgevraagd worden, wanneer men dat wil.

Mix & Match
De informatie op het platform bieden we aan in overzichtelijke en aantrekkelijke deeltjes. Zo kan de bezoeker klikken op de info die hij wil bekijken. Die persoonlijke ervaring geeft meer impact op uw publiek.

www.pushtotalk.be

Meer van pushtotalk :