Event Agencies

Apr 27, 2024, 7:43
MediaMixer blijft groeien

MediaMixer blijft groeien

08 juni 2023

MediaMixer zet al meer dan 10 jaar content in beweging. Vorig jaar kreeg de sterke groei nog een extra boost. Eerst kwam live communication agency Push To Talk het team versterken via een fusie. Daarna verhuisde het gezamenlijke team naar nieuwe kantoren, met een moderne inhouse studio, 6 montage units en een knappe aula voor screenings als onderscheidende blikvangers. Vandaag werken er meer dan 40 experten in vier afdelingen; video, live, digital en media. Met een nieuwe strategie, rebranding en herpositionering is MediaMixer vastbesloten om nog verder te groeien en om dat in goede banen te leiden, hebben ze heel wat interessante vacatures gelanceerd.

“We hebben op dit moment een tiental vacatures openstaan die de verwachtingen, uitdagingen en dromen van onze klanten helpen waarmaken en overtreffen.” Antoon Theunissen, ceo

Medewerkers groeien mee

De meer dan 40 medewerkers bewijzen dagelijks hun diensten als strategische denkers, hands-on doeners, dynamische creatievelingen of onmisbare allrounders, met tevreden klanten tot gevolg. Talentvolle juniors krijgen bij het team ook altijd de kans om te groeien. En steeds vaker solliciteren jonge talenten en ervaren high potentials spontaan voor een felbegeerd plaatsje in het team.

Ambities voor de toekomst

In 2022 heeft MediaMixer heel sterk geïnvesteerd in het uitbouwen van de structuur. Het aannemen van een General Manager is in deze een duidelijk statement. Ze legden hiermee de basis waarop ze gaan verder bouwen in de toekomst. En daar heeft MediaMixer nog heel wat mensen voor nodig. Onder andere een grafisch vormgever, strategic director, senior event manager en een content creator staan hoog op het verlanglijstje. In totaal zoekt het allround communicatiebureau een tiental mensen.

Nationale scope, lokale verankering

Door de vele samenwerkingen met internationale corporates en heel wat overheidsinstellingen enerzijds en de overname van het Gentse evenementenbureau White Rabbit anderzijds, overstijgt MediaMixer haar Antwerpse roots al een tijdje. Het opent binnenkort een nieuw kantoor in Gent. Dit om de klanten van White Rabbit goed te kunnen servicen. Maar ook om ervoor te zorgen dat ze in een ruime regio talent op een duurzame manier bij hen kunnen laten werken. Woonwerkverkeer en flexibiliteit zijn daarbij heel belangrijk om talent lokaal tot zijn recht te laten komen.

Tom Bellens, ceo: “Wij geloven in de kracht van een inspirerende cultuur. Daarom duiken we altijd in de cultuur van de klant. We ontrafelen de verhalen en scherpen ze aan, totdat het plaatje klopt. Zo komt de cultuur tot leven.”

Maatwerk voor topklanten

Maatwerk leveren met eigen mensen en middelen is een fantastische troef. De eigen AV-professionals, eventmanagers, creatieve copywriters en designers, accountmanagers, digital marketeers … zijn allemaal perfect op elkaar ingespeeld en flexibel inzetbaar als het nodig is.

Het bureau werkt voor klanten uit verschillende sectoren, waaronder profit, non-profit en social profit. Enkele bekende namen op hun klantenlijst zijn Nike, Eneco, Telenet, NN Insurance Belgium, Umicore, VDAB, stad Antwerpen, Port of Antwerp-Bruges, maar ook Oscare vzw en InclusieAmbassade.

“We willen verhalen vertellen die emoties oproepen, verhalen die mensen prikkelen en die iets in beweging zetten. Zo creëren we impact voor onze klanten.”

MediaMixer zoekt een mix aan nieuw talent

Het bureau blijft groeien. Elke dag zet een nieuw verhaal in beweging. Heb je interesse om samen met MediaMixer verhalen tot leven te brengen? Als klant of als medewerker in het team?

MediaMixer wil je graag ontmoeten. Bekijk de vacatures op de website of mail je cv en motivatiebrief naar work@mediamixer.be.

www.mediamixer.be

Meer van MediaMixer :