Event Agencies

Apr 27, 2024, 11:11
Enkele verschuivingen bij VO Event

Enkele verschuivingen bij VO Event

08 juni 2023

VO Event kondigt de aanstelling van een nieuwe manager aan en viert de voortzetting van positief leiderschap binnen haar EU Services-team. 

VO Event is verheugd om zijn nieuwe manager, Gauthier Demaret, voor te stellen, die op 26 mei is aangetreden in zijn functie als Head of EU Event Services. Nu een nieuw hoofdstuk begint, wil het agentschap ook even de tijd nemen om zijn voorgangster, Vinciane Morel, te erkennen en te eren. VO heeft de voorbije 17 jaar kunnen genieten van haar inzet en sterke leiderschap.  

Na haar carrière als Client Services Director en vervolgens als Business Developer bij VO Event, ging Vinciane de uitdaging aan om een ​​evenemententeam op te richten dat gespecialiseerd is in de organisatie van Europese institutionele evenementen. Ze ging (zoals altijd) de uitdaging met vlag en wimpel aan en bleef tegelijkertijd enkele van onze beste projecten coördineren.

Met vertrouwen en enthousiasme ziet VO Event deze transitie en nieuwe richting tegemoet, gezien de goede relatie met Gauthier, die sinds 2018 deel uitmaakt van VO. En om dit getalenteerde en creatieve team verder te versterken, zullen 2 nieuwe projectmanagers in juli het team komen versterken. Alvast een warm welkom aan Morgan Habran en Nathalie Janssens.  

Maar Gauthier is niet de enige die van functie verandert bij VO. Emmanuel Paul, die velen in de sector al kennen, treedt toe tot VO als Sales Director. De afgelopen 20 jaar heeft Manu tal van evenementen - in binnen- en buitenland - bijgewoond en eraan deelgenomen voor de grootste adverteerders. VO Event is erg blij hem te verwelkomen en voort te bouwen op de respectieve ervaringen. 

Meer van vo event :