Event Agencies

Jan 22, 2022, 10:24
VO Event valt in de prijzen op het BEA World Festival 2019

VO Event valt in de prijzen op het BEA World Festival 2019

03 december 2019

Tussen 27 en 30 november zakte de voltallige Europese evenementensector af naar Milaan voor de 19e editie van het BEA World Festival en de uitreiking van de Best Event Awards, de prestigieuze 'Golden Elephants' die de meest opmerkelijke en vernieuwende events ter wereld in het zonnetje zetten. VO Event won dit jaar de bronzen medaille in de MACRO B2B categorie voor het vijftienjarige bestaan van Alter Domus. 

AND THE WINNER IS…

Voor deze editie vaardigde VO twee van haar bureaus naar het BEA World Festival af, met projecten die de jury vooraf had geselecteerd: 

  • VO Event, voor het vijftienjarig bestaan van Alter Domus, in de categorieën Incentive Team Building en MACRO B2B 
  • VO Citizen in de categorie Non-Profit/CSR Event met de Week van de Mobiliteit.

VO Event werd in de Macro B2B categorie tot 3e winnaar uitgeroepen dankzij zijn op maat gemaakte incentiveproject. De Shared Mobility-campagne die VO Citizen (bureau voor communicatie met de burger) op poten zette voor de 17de Europese Mobiliteitsweek van Brussels Mobility kwam in zijn categorie niet als winnaar uit de bus maar liet wel een sterke indruk na.

Na de Heavent Awards (Frankrijk) en BEA Awards (België), is dit al de derde prijs voor VO Event in 2019. Een prijs op absoluut wereldniveau dit keer. Het event was dan ook een uitzonderlijk complex en grootschalig gebeuren.

ALTER DOMUS: HET RUIME SOP KIEZEN OM ELKAAR TE ONTMOETEN

Om zijn vijftiende verjaardag te vieren vertrouwde Alter Domus VO Event een uitgelezen missie toe: de banden binnen het bedrijf versterken door 1350 mensen met 50 verschillende nationaliteiten uit 30 landen van over de hele wereld samen te brengen. Om de verbindende werking te maximaliseren, bracht VO de medewerkers van Alter Domus eerst online samen tijdens op maat gemaakte workshops met een zeer specifieke missie: het creëren van een cradle-to-cradle silhouet.

Vijf maanden later scheepte iedereen in voor een driedaagse cruise van Genua naar Marseille, met VO Event aan het roer. Tijdens deze reis konden alle opvarenden deel uitmaken van een uniek event dat VO van A tot Z had uitgewerkt: een modeshow met 90 cradle-to-cradle silhouetten, stuk voor stuk ontworpen door medewerkers van Alter Domus.

Een knotsgek concept waaraan maar liefst twee jaar voorbereiding en het mobiliseren van 406 organisatoren voorafging. 91 teams voerden onder begeleiding van 30 professionele stylisten een 'drijvend' défilé op dat niet moest onderdoen voor die van de topmerken, terwijl een bemanning van internationale Dj’s hen vergastte op een onvergetelijke avond op het hoofddek.  Een heuse ode aan creativiteit en intercontinentale samenwerking!

Het voltallige VO-team is bijzonder trots op deze overwinning en wenst de juryleden van het BEA World Festival 2019 te bedanken. Met deze onderscheiding wordt immers niet enkel de kwaliteit en creativiteit van haar teams beloond, maar ook de klanttevredenheid die ze opleverden.

Meer van vo event :