Event Agencies

Mar 31, 2020, 7:49
VO Event werft aan!

VO Event werft aan!

27 januari 2020

VO Event is op zoek naar vier mensen om het team te vervolledigen. Het gaat om zeer uiteenlopende profielen, van junior tot senior.

VO Event creëert nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier gedeeld door iedereen. Het agentschap geeft betekenis aan zijn evenementen, om een ​​onuitwisbare indruk op hun deelnemers achter te laten.

Onze samenwerking binnen een communicatiegroep stelt ons in staat om evenementen aan te bieden die zowel hightech, humanistisch als verantwoordelijk zijn, met een onvergelijkbare impact. Ons team, een bekwame mix van ervaring en jeugd, en doordrenkt met deze waarden, voedt zijn creativiteit met de uitdagingen die onze klanten ons aanreiken. Ons doel is onszelf voortdurend opnieuw uit te vinden en verder te gaan, door de regels van evenementcommunicatie opnieuw uit te vinden.

Om dit te bereiken, willen we het team versterken met 4 verschillende en aanvullende profielen:

  • Twee senior Project Developers, de ene voor ons Incentiveteam, de andere voor onze ploeg die werkt rond B2B-projecten. Ze hebben minstens 5 jaar ervaring en zijn in staat om projecten van A tot Z te beheren.
  • Een drietalige Project Executive, gemotiveerd voor een eerste ervaring in een groeiend bureau.
  • Een Business Developer met een passie voor klantrelaties en klaar om VO Event te ondersteunen in haar commerciële ambities.

Ben je klaar voor de uitdaging? Komt u overeen met een van de 4 bovenstaande profielen? Ontdek de volledige functiebeschrijvingen op onze site en stuur ons uw sollicitatie zo snel mogelijk via onze site.

Meer van vo event :