Event Agencies

Jun 17, 2024, 15:36
JADA events organiseert met 75 jaar Familiehulp één van haar grootste bedrijfsevenementen ooit!

JADA events organiseert met 75 jaar Familiehulp één van haar grootste bedrijfsevenementen ooit!

21 mei 2024

Het eerste weekend van mei was een hoogtepunt voor JADA events met de organisatie van het 75 jarig bestaan van Familiehulp in De Schorre in Boom.  Anderhalf jaar voorbereiding, meer dan 75 leveranciers, 300 crewleden, 300 catering crewleden en 2 weken op- en afbouw maakten dit evenement één van de grootste producties in de geschiedenis van JADA events.

Alle medewerkers en hun gezin kwamen met klanten, partners en sponsors van Familiehulp samen op de festivalweide van Tomorrowland. In totaal 17.500 gasten genoten van een omvangrijke familiedag! Het domein werd omgetoverd tot een écht Familiehulp domein: met talrijke activiteiten verdeeld over 5 grote zones, 2 podia en een reuzenrad met een 360° view. Voor een hartverwarmend evenement waar beweging & plezier centraal stond.

Aan activiteiten geen gebrek. Kinderen en hun ouders genoten van verschillende initiaties, van boogschieten en schermen tot waterfietsen. Voor de echte avonturiers was er een BMX-parcours en een zipline. Wie liever de rust opzocht, kon genieten van een heerlijke massage.

De eyecatcher op het domein was het reuzenrad. Een ritje gaf de bezoekers een indrukwekkend zicht over het hele domein en de omgeving.

Naast de vele activiteiten gooiden ze ook de dansbenen los. Zowel de kleine als grote bezoekers genoten van optredens van Samson & Marie, Mega Mindy, Natalia, Belle Perez en Regi en Pauline. Een groots muzikaal feest!

En de regen? Daar dansten de bezoekers gewoon doorheen. Het kon de pret niet bederven!

  "Wat een organisatie! En alle details klopten en waren tot in de puntjes geregeld. We hebben gevierd en genoten met een grote G!"

Bij JADA events zit je goed voor bedrijfsevenementen op maat. Voor een grote groep of in beperkte kring, met wereldsterren op het podium of een lokale coverband, met foodtrucks of een zittend diner? Alles is mogelijk! Zolang het maar past bij jouw bedrijf en jouw doelstellingen, daar gaan zij voor!

Benieuwd naar wat zij voor jouw event in petto hebben? Neem contact op via info@jada-events.be

Meer van JADA events :