Event Agencies

Apr 27, 2024, 13:47
JADA events krijgt een creatieve boost

JADA events krijgt een creatieve boost

24 maart 2022

JADA events blaast dit jaar 15 kaarsjes uit en groeide de afgelopen tijd gestaag verder door. Met trots stelt het eventbureau uit Antwerpen u dan ook voor aan haar 2 nieuwe, creatieve event-managers: Gregory Lemaire en Jacob Wouters.

Gregory heeft meer dan 5 jaar ervaring in de eventsector en studeerde af in Office management Events & Sales, en heeft een duidelijk zwak voor grafisch werk, maar ook alles wat zoet is. Jacob groeide in 6 jaar tijd uit tot operationeel manager voor Skanna Horecapersoneel. Tijdens zijn sollicitatieprocedure bleek hij echter ook tot de nodige creativiteit te beschikken om duidelijk een stapje voor te hebben op de meer dan 40 andere kandidaten. Met een goedlachse hands-on-mentaliteit en een teamplayer mindset is hij de perfecte aanvulling voor het JADA team, dat heel blij is met de teamversterking door Gregory en Jacob.

JADA events heeft deze gestage groei onder andere te danken aan de tevredenheid van haar vaste en nieuwe klanten. Met deze uitbreiding hopen ze dan ook om hen in de toekomst alleen maar te blijven boeien en omver te blazen met creatieve oplossingen. Met een verscheidenheid aan specialisaties, ervaringen en kwaliteiten kunnen ze ook u nu nog beter van dienst zijn voor uw volgende bedrijfsevenement in binnen- en buitenland.

Meer van JADA events :