Event Agencies

May 17, 2024, 17:10
Over de grens met JADA events

Over de grens met JADA events

30 april 2024

Of je nu de zon wil opzoeken, het noorden gaat bewonderen of de oceaan wil oversteken. JADA events staan klaar om jouw incentivereis naar de stad of het land naar keuze te plannen. Van A tot Z en volledig op maat!

Het agentschap reisde eerder al naar Abu Dhabi, Dubai, Dubrovnik, Ibiza, Istanbul, Lapland, Las Vegas, Lissabon, Liverpool, Londen, Marrakech, ... En nu staan Parijs en Benidorm in de agenda.

Waarom een buitenlandse incentive?

Een buitenlandse bestemming versterkt élke gelegenheid. Een productlancering, vergadering, beurs, teambuilding, bedrijfsfeest, ... Het geeft elke gelegenheid een extra, inspirerende touch. En ook ideaal om alle medewerkers van een internationaal bedrijf samen te brengen, internationale klanten te leren kennen of je te laten inspireren door andere culturen en inzichten.

Hoe je buitenlandse incentive er precies uitziet? Dat bepaal jij helemaal zelf! Alleen om te werken of juist 100% ter ontspanning? Of een memorabele combinatie van business & pleasure? Alles kan!

Een greep uit de activiteiten die JADA events eerder in het buitenland georganiseerd heeft:
• een bedrijfspresentatie op een jacht,
• met een hondenslee door de witte natuur,
• food & drinks op een rooftop met zicht op de historische site,
• offroad met 4x4's tussen 10-tallen kastelen,
• dune bashing in de woestijn,
• workshop met lokale kruiden,
• zomerse 'slippers' maken op een geprivatiseerd strand,
• dolfijnen spotten op een catamaran-tour.

Stuk voor stuk onvergetelijke momenten!

Mag het voor jou ook eens onbegrensd en inspirerend zijn? Dan zit je goed bij JADA events.

Op basis van jouw wensen plant JADA events jouw buitenlands avontuur, van vertrek tot aankomst. Het agentschap maakt een draaiboek en reserveert op voorhand hotels, restaurants en activiteiten. Op het moment zelf reist er ook iemand van JADA mee om ter plaatse de puntjes op de i te zetten. En ook na de trip kan je bij hen terecht voor de laatste losse eindjes.

JADA events voelt zich overal ter wereld thuis. Ready to fly?

Meer van JADA events :