Event Agencies

Sep 16, 2024, 20:57
Jan Baeskens versterkt Wasserman Benelux

Jan Baeskens versterkt Wasserman Benelux

26 augustus 2024

Jan Baeskens zal het team van Wasserman Benelux versterken als Account Director. Met meer dan 20 jaar ervaring in brand activation heeft Jan op tientallen toonaangevende merken voor diverse marketing- en communicatiebureaus gewerkt. Zo heeft hij uiteenlopende projecten begeleid voor verschillende multinationals op festivals, beurzen en evenementen, waarbij hij zowel live als digitale ervaringen heeft gerealiseerd.

In zijn nieuwe rol als Account Director zal Jan verantwoordelijk zijn voor het beheren en uitbreiden van klantrelaties in de Benelux, samen met het huidige team bij Wasserman Benelux in Mechelen en Amsterdam, ondersteund door het Europese HQ in Londen.

“Deze rol stelt me in staat om samen te werken met toonaangevende merken in sport, muziek, lifestyle, entertainment en cultuur, wat stuk voor stuk mijn passies zijn. Ik kijk er enorm naar uit om krachtige campagnes en samenwerkingen te realiseren en de groei in de Benelux verder te stimuleren. Ook de verdere uitrol van activaties doorheen Europa zal een spannende uitdaging zijn. Mijn achtergrond in sportmanagement zal hierbij zeker van pas komen,” aldus Jan Baeskens.

Ook SVP Brands & Properties Wim Mathues, die het Benelux-team aanstuurt, is erg opgetogen met zijn nieuwe versterking: "Met zijn gigantische ervaring, en passie voor sport & entertainment, zijn we ervan overtuigd dat Jan een cruciale rol zal spelen in de verdere groei en het succes van #TeamWass. Onze verschillende klanten zullen maximaal kunnen profiteren van zijn uitgebreide 360° activatie- en merkexpertise, terwijl hij ook onze eigen strategie en visie mee zal gaan ondersteunen.