Event Agencies

Apr 24, 2024, 13:12
TomTom Spark en New Balls Please veroveren Ibiza

TomTom Spark en New Balls Please veroveren Ibiza

02 oktober 2015

Ibiza staat symbool voor een gezonde geest in een gezond lichaam. TomTom Spark, de exclusieve gps fitness watch van navigatiereus TomTom, speelt vlot in op deze enthousiaste levensstijl. Het sprak dan ook voor zich dat het Spaanse eiland voor 3 dagen en 2 nachten 'the scene' was voor een zonovergoten product launch.

52 gasten uit de werldwijde sport- en lifestyle pers verzamelden in Eivissa om kennis te maken met de beste fitness watch ooit gemaakt. Journalisten van Vogue, Cosmopolitan, Men's Health, bloggers en vloggers genoten van een mix tussen Ministry of Sound beats en Tabata/Yoga moves onder begeleiding van Lindsay Jay.

Lekker op het strand liggen, cocktails slurpen of verveling waren niet prioritair voor deze sportfanaten. Eerst heerlijk sporten en daarna chillen was de boodschap. Het hele verblijf zat tjokvol met orginele verrassingen zoals room drops met gepersonaliseerde handdoeken, gadgets, voor iedereen een eigen TomTom Spark, 'Clean & Lean' sessies met James Duigan (nutritionist van Elle Macpherson) en ten slotte een closing party van Ministry of Sound in Ocean Beach Club, bekend door Hed Kandi.

Beleef zelf het event via de massale stroom aan Instagram-sfeerbeelden: @nbpevents of #tomtomspark

www.newballsplease.be

Meer van New Balls Please :