Event Agencies

May 26, 2020, 18:06
#blijfinuwauto: de creatieve drive-in concepten van New Balls Please

#blijfinuwauto: de creatieve drive-in concepten van New Balls Please

04 mei 2020

New Balls Please presenteert vandaag een originele formule : de DRIVE-IN CONCEPTEN. Onder de ludieke naam #BLIJF-IN-UW-AUTO kunnen ontelbaar veel unieke én veilige concepten worden uitgewerkt die een garantie zullen bieden op succes.

Nu de exit strategie stilaan wordt opgestart, is het tijd dat bedrijven terug kunnen dromen. Dromen van heropstart, (economische) perspectief én het organiseren van unieke evenementen. Natuurlijk COVID-veilig, rekening houdend met alle geldende veiligheidsmaatregelen om bezoekers een optimale en creatieve beleving te bieden.

Mensen willen weer samen komen, entertainen, er op uittrekken, een leer- of inspiratiemoment beleven. Kortom, iets in de agenda om naar uit te kijken, een perspectief om opnieuw te kunnen dromen.

Onder de ludieke naam #BLIJF-IN-UW-AUTO kunnen ontelbaar veel unieke én veilige concepten worden uitgewerkt die een garantie zullen bieden op succes. We denken hierbij onder andere aan #drive-in-movie (zalig filmmoment), #drive-in-comedy (lachen is gezond), #drive-in-kids (fun voor de ganse familie), #drive-in-launch (nieuw product in de kijker), #drive-in-party (volume op tien), #drive-in-conference (versie 3.0) en #drive-in-heroes (bedanking voor uw medewerkers).

Catering via uw eigen #drive-through en drankjes aan de auto’s gebracht op rollerblades? Toeteren wordt het nieuwe applaus en de auto kan gepersonaliseerd en opgefrist worden volgens de wensen van de bezoeker.

Deze evenementen kunnen op uw eigen parking, in het magazijn of een nabije (natuur)locatie georganiseerd worden, rekening houdend met alle noodzakelijke vergunningen en veiligheidsregels. De physical distancing (1,5m) is sowieso gegarandeerd!

Interesse om met ons te brainstormen over uw volgende evenement?

Neem dan zeker contact op met New Balls Please!

www.newballsplease.be
Mail: hello@newballsplease.be
Tel: 09 265 98 00 

Meer van New Balls Please :