Event Agencies

Oct 29, 2020, 8:26
New Balls Please lanceert Volvo XC40-P8 met LIVE event

New Balls Please lanceert Volvo XC40-P8 met LIVE event

05 oktober 2020

De toekomst is elektrisch! Dat heeft Volvo al lang begrepen. Niet alleen heeft het merk zich de voorbije jaren genesteld in het absolute topsegment, het is ook een koploper als het gaat over de elektrificatie van wagens. In september mocht New Balls Please voor Volvo Cars Belgium in première de nieuwe full electric XC40-P8 lanceren.

Deze nieuwe wagen is een echte parel, met een vermogen van 408 pk en een verwacht bereik van meer dan 400 km. Het opladen van de accu gebeurt in minder dan een uur. Een andere feature van de XC40-P8 is de ongekende connectiviteit. Google Maps, Google Assistant, Google Play Store, alles is volledig geïntegreerd. En zelfs zonder telefoon blijft u tijdens de rit altijd online. En natuurlijk wordt er niet ingeboet op veiligheid. Dat is en blijft voorwaarde nummer 1 voor Volvo.

Als locatie voor de lancering werd het prachtige Quartier Papier in Zaventem gekozen. Deze ruimte is geschikt voor elk type, met 85 eigen parkeerplaatsen en perfecte bereikbaarheid in de rand van Brussel. Gedurende 10 actiedagen werden alle klanten er door hun dealer ontvangen en ondergedompeld in de wereld van de XC40-P8. De benedenverdieping SOIE werd ingericht met een prachtig decor waar het tussen de sessies door heerlijk vertoeven was. Blikvanger werd een indrukwekkend technisch chassis waardoor de kracht, puurheid en efficiëntie van de wagen getoond werd.

Natuurlijk werd alles COVID-proof georganiseerd. Per actiedag waren er 20 beschikbare slots waarin telkens twee klanten de wagen konden ontdekken. Alles werd veelvuldig gedesinfecteerd en de catering werd individueel geserveerd.

Deze lancering is het bewijs dat LIVE events nog steeds perfect organiseerbaar zijn! De gasten waren verheugd om eindelijk nog eens de kans te krijgen om een event te ontdekken in een LIVE omgeving.

En ja, de wagens zijn te bestellen bij uw favoriete Volvo dealer in de buurt en leverbaar vanaf 2021! Een aanrader.

www.newballsplease.be

Meer van New Balls Please :