Event Agencies

Mar 21, 2019, 8:40
Production Pirates scoort meteen met INEX familiedag!

Production Pirates scoort meteen met INEX familiedag!

20 oktober 2017

In september organiseerde experience agency Production Pirates een druk bijgewoonde familiedag in opdracht van zuivelproducent Inex. “Production Pirates, voornamelijk gekend voor hun (inter)nationale awardwinning showproducties en themed brand activations, voegt sinds deze zomer ook (themed) corporate events integraal toe aan hun uitgebreide aanbod”, vertelt Anniek De Vlieger, event pirate bij Production Pirates. “De Inex-familiedag was ons eerste corporate event onder de extra vlag.”

Om de familiedag voor de werknemers en hun gezin meteen de nodige luister bij te zetten, pakte Production Pirates uit met een goedgevuld programma en dat ook nog eens in een originele setting. Het knappe concept kreeg de naam ‘In de wei’ mee, een duidelijke verwijzing naar de producten en activiteiten van de bekende zuivelfabrikant. “Aan de familiedag namen 450 personen deel”, gaat Anniek De Vlieger verder. “En familiedag mag je echt letterlijk nemen, want om 10.00 u ’s morgens werd al de aftrap gegeven voor een originele voetbalmatch met op het veld een mix van heren en dames. Het sportieve luik werd gevolgd door een ludieke receptie en een uitgebreide barbecue met een ruime keuze aan gerechten. Op het terrein hadden we grote nomadententen neergezet met grote picknick-tafels en dat zorgde meteen voor een warme en ontspannen sfeer onder collega’s. Ook aan kinderanimatie was er geen gebrek. Twee party party bands – omdat één keer party niet genoeg is, aldus de band – zorgde daarbovenop voor de nodige ambiance en speelde een door jong en oud gesmaakt liveconcert.”

Voor Inex was het een grote verandering en stap voorwaarts in vergelijking met eerdere familiedagen. “Het bedrijf was uitgekeken op het oude, net iets te klassieke concept en koos met Production Pirates voor een totaal andere koers. Anniek haar jarenlange (inter)nationale ervaring met de organisatie van corporate events & incentives, en onze creatieve productionele knowhow van Production Pirates sluiten perfect op elkaar aan, verduidelijkt creative captain en managing director David Stuyck, zo getuige ook de enthousiaste reacties en de enorm toffe sfeer. Dat ons eerste ‘corporate event’ meteen aansloeg bij jong en oud, doet ons dan ook deugd en geeft ons zeer zeker goesting naar meer!”

Facebook

Meer van Production Pirates :

Production Pirates