Event Agencies

Mar 21, 2019, 8:43
Production Pirates voegt extra vaarroute toe

Production Pirates voegt extra vaarroute toe

02 oktober 2017

Drie weten meer dan één. Drie gurus samen geeft een explosie van creatieve ideeën en tal van mogelijkheden. Soms knotsgek, soms doodserieus, altijd het perfecte resultaat. Production Pirates verzorgt uw brand activaties, uw teammeetings en teambuildings, uw incentives en personeelsfeesten, eindejaarsevents en nieuwjaarsrecepties, congressen, gala’s, product innovaties etc.

Onze belofte

Een bemanning (David, Marc, Anniek, Kamiel, Karen, Joni) die alle knepen van het vak kent: van geluid tot verlichting, van design tot installatie, van fysieke locatie tot virtual reality, van design water tot Dom Perignon. Het persoonlijk contact blijft de hoogste prioriteit.

Halloween, Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar zijn in zicht. Nog een laatste verrassing voor uw team? Een bedanking voor uw klanten? Een sublieme start van het Nieuwe jaar? Een brand activatie van uw nieuwe product voor 2018? Je kan alvast rekenen op een bijzonder gemotiveerde, veelzijdige en enthousiaste bemanning die uw project door de woelige zeeën van evenementen stuurt.

Contacteer ons:

Via mail: ahoy@productionpirates.be
Telefoon: +32 495 495 199

We komen ons vrijblijvend voorstellen.

So come on board and sail with us on the creative seas …We cannot control the wind but we can adjust the sail.”

Production Pirates op Facebook

19NL

Meer van Production Pirates :

Production Pirates