Event Agencies

Jul 6, 2020, 0:33
Event Masters haalt stevige PCO-ervaring in huis

Event Masters haalt stevige PCO-ervaring in huis

02 oktober 2017

Bij Event Masters hebben ze sinds kort een nieuwe afdeling. Nieuw, maar wel eentje met 20 jaar ervaring en daar mag mee uitgepakt worden! Event Masters verwelkomt namelijk niemand minder dan Jan Van den Broeck, een gekende Professional Conference Organiser in België. De PCO afdeling is voor het Willebroekse eventbureau ‘the missing piece of the puzzle’ in zijn totale eventaanbod en garandeert op deze manier een 360° aanpak.

Event Masters is een agentschap dat steeds breder wordt in zijn evenementiële dienstverlening en vanuit de sector kwam er dan ook de vraag of er (internationale) congressen georganiseerd konden worden. Met Jan Van den Broeck als PCO Manager doet het bedrijf dat meteen op niveau. “PCO is de perfecte aanvulling op het aanbod van Event Masters,” verklaart CEO Bert Knuts: “Jan is een begrip in onze sector en brengt maar liefst 20 jaar ervaring mee naar Event Masters. We waren al geruime tijd op zoek naar de geschikte persoon om deze functie in te vullen, omdat het aanvoelde als een ‘missing link’ voor het steeds groter wordende aandeel internationale klanten. Bovendien organiseren we al heel wat conferenties voor onze corporate klanten, dus het gegeven is niet helemaal nieuw.”

Het PCO team zal nauw samenwerken met al de andere diensten (teambuilding, tailormade events, destination management en incentives) om meetings, congressen en conferenties op een creatieve en volledig onderscheidende manier te benaderen die eigen is aan Event Masters. “Dat betekent weg van de tradionele paden en inzetten op een nieuwe congresbeleving.” besluit Bert Knuts.

Het is deze aanpak die Jan overtuigde om mee te stappen in dit verhaal: “Ik organiseerde al geruime tijd congressen en conferenties en was verantwoordelijk voor een Brussels PCO en DMC agentschap. Al geruime tijd was ik op zoek naar een vernieuwende aanpak om congressen attractiever te maken voor de deelnemers en organisatoren. Met Event Masters hebben we de mogelijkheid om dit te realiseren en op een veel creatievere manier de projecten aan te pakken. Door de brede kennis die in-house aanwezig is, wordt er korter op de bal gespeeld en kunnen we een 360° aanpak garanderen. Teambuildings, galadiners, graphic design, eigen audiovisueel materiaal, registratieoplossingen, dmc-services, 2000 m² warehousing … het is allemaal aanwezig,” aldus Jan.

Wat kan een PCO departement nu betekenen voor u? Van online registratie, venue management, financial management, grafisch design tot on site management voor uw event. Alles wordt gecoördineerd en benadert met een creatieve insteek. Bovendien staat de afdeling bij Event Masters garant voor innovatie en het implementeren van nieuwe trends.

De PCO afdeling zal met dezelfde zorg, passie en creativiteit de evenementen van het cliënteel behandelen. Event Masters staat namelijk garant voor kwaliteit en dat zal ook de nieuwe PCO afdeling uitstralen. Bij verdere interesse kan je voor meer informatie steeds terecht op de website www.eventmasters.be en aarzel niet om contact op te nemen.

www.eventmasters.be

Meer van Event Masters :

Event Masters