Event Agencies

Sep 24, 2018, 17:18
Production Pirates blikt tevreden terug op drukke maand oktober

Production Pirates blikt tevreden terug op drukke maand oktober

13 november 2017

Een familiedag voor biotechbedrijf Biocartis, de uitreiking van de internationaal befaamde CENTR Awards en de viering van de twintigste verjaardag van CCV, gespecialiseerd in betaaloplossingen op maat: de afgelopen maand oktober reeg het team van Production Pirates de ene succesvolle activiteit aan de andere.

Op 1 oktober vatte Production Pirates een drukke maand aan met de organisatie van een familiedag voor Biocartis, een hoogtechnologisch bedrijf dat actief is in het lanceren van innovatieve producten voor moleculaire diagnose. “In uitstekende samenwerking met het interne event team hebben we in de gebouwen van Biocartis in Mechelen een mooi programma uitgewerkt voor een familiedag”, vertelt Anniek De Vlieger. “De nadruk lag echt op het ‘familiale’ aspect met niet alleen rondleidingen voor de familieleden van het personeel, maar ook tal van kinderanimaties. Op het programma stonden bijvoorbeeld een springkasteel en diverse workshops met leuke en leerrijke testen en laboproeven, helemaal op maat van de kids. Uiteraard kwamen ook de volwassenen volop aan hun trekken, onder meer dankzij het centrale thema ‘food trucks’.

Twee dagen later trok het team van Production Pirates naar de Solvay Bibliotheek in het Leopoldpark en de Europese wijk in Brussel voor de uitreiking van de derde CENTR Awards. "CENTR is de vereniging van ‘registries’ van Europese landendomeinen, beter bekend als de ccTLD's. De awards worden om de twee jaar in zeven verschillende domeinen uitgereikt aan ‘registries’ die een opvallend project of een bijzondere prestatie hebben neergezet. Na de succesvolle organisatie van de eerste twee edities, toen nog onder de vlag van A-Point, heeft CENTR beslist dit event, dat een sterk internationaal getint ledenpubliek trekt, verder aan Production Pirates toe te vertrouwen.” Production Pirates maakte er een stijvol event van, in een uniek kader.

Om haar twintigste verjaardag te vieren en tegelijk het verkrijgen van een licentie voor het verwerken van Bancontact aan te kondigen, organiseerde CCV Belgium op 11 oktober een persconferentie, gevolgd door een feestelijke avond met CEO level networking event. Ook dit hele gebeuren, dat plaatsgreep in Ieper, bleek een kolfje naar de creatieve hand van Production Pirates. “Om de inwendige mens in de watten te leggen, hebben we beroep gedaan op topchef Sander-Jan Beirens. De voormalige rechterhand van Sergio Herman in restaurant Oud Sluis creëerde een high level food boot waar de aanwezigen met volle teugen genoten van gastronomische topkwaliteit en ondertussen contacten konden leggen.”

We kijken terug op een mooi parcours, en hijsen weer de zeilen om stilaan het eindejaar tegemoet te varen. Onze creative & operational captains staan voor je klaar! Contacteer ons vandaag nog op ahoy@productionpirates.be

Facebook

 

Meer van Production Pirates:

Production Pirates