Event Agencies

Mar 29, 2024, 8:14
Act!events plaatst samen met Samsonite “Women First”!

Act!events plaatst samen met Samsonite “Women First”!

02 november 2017

Act!events organiseerde voor de vierde keer de European Convention voor Samsonite. Maar liefst 370 gasten uit 30 landen zakten af naar het zonnige Rhodos. Samen met ons zusterbedrijf Wisenose werd een traditionele plenaire sessie omgetoverd tot een heuse show!

Met op maat gemaakte presentaties en animaties, 6 catwalk shows, dans, vuurwerk (en zelfs rondvliegende tennisballen) haalden we alles uit de kast om de gasten te verbazen en entertainen.

Om de nieuwste producten van alle Samsonite merken te zien, voelen, ... bouwden we maar liefst 7 pop-up stores die op 2 dagen tijd 3 maal werden omgebouwd zodat er steeds iets nieuws te ontdekken was.

All work & no play? Niet bij Act!events… Een poolside barbecue de ene avond en een spetterend diner met party op een exclusieve locatie de andere avond, gaf iedereen de kans om helemaal uit de bol te gaan.

Er werd ook tijd gemaakt om van het eiland te genieten. Met bussen vertrokken we richting Old Town om daar van een heerlijke Mezze te genieten. Na de lunch konden de gasten kiezen uit verschillende activiteiten. Extreme activities met onder meer jetskiën, een obstacle run en beachvolleybal. Relax activities met pilates en een massage. Of een gegidste tour doorheen The Old City.

Een huzarenstukje op vlak van logistiek, transport, time management en creativiteit voor Act!events. “Best convention ever” voor onze klant en gasten! Precies waar wij voor gaan…

Dare to act!

www.act-events.com

Meer van Act Events :

Act Events