Event Agencies

Apr 19, 2024, 20:02
Act!events en Tech Data inspireren!

Act!events en Tech Data inspireren!

27 september 2016

Voor het 14e jaar op rij organiseerde Act!events meet-it 2016, de derde grootste B2B IT-beurs in Europa voor Tech Data. En wat heb je nodig om als evenementenbureau na al die tijd elk jaar opnieuw te verrassen en vernieuwen? Inspiratie!

De perfecte match aangezien ook Tech Data de meer dan 3.000 bezoekers wou bezielen met nieuwe innovaties, denkwijzen, ... onder de slogan ‘Get Inspired’. Samen met onze klant concipieerden we heel wat nieuwe ideeën die het inspirerende karakter van meet-it én Tech Data in de verf zetten. De kick-off van het event was het VIP-seminarie met de presentatie die ons zusterbedrijf, Wisenose, creëerde voor Patrick Steenssens, Country Manager van Tech Data Belux. Met een compleet nieuwe aanpak, zowel op gebied van inhoud als look & feel, was de toon gezet!

Op de beurs kregen meer dan 80 vendors/producenten dan weer de kans om de bezoekers te inspireren met hun nieuwe producten, services, ... Verschillende seminaries waren de kers op de taart en zetten aan tot heel wat nieuwe inzichten. Ook de spetterende party die de beursdag afsloot, werd druk bezocht!

Act!events nam het voortouw in de volledige organisatie van het evenement, waaronder standenontwerp, creatieve invulling van vendorstanden, catering, decoratieconcepten, VIP-sessie, animaties, personeel, veiligheidsplan, sales concept, ...

Na 14 jaar blijven inspireren en innoveren, daar is Act!events trots op!

Dare to Act!

www.act-events.com

Meer van Act Events :

Act Events