Event Agencies

Apr 25, 2024, 19:06
Act!events en Barco: 1 + 1 = 3!

Act!events en Barco: 1 + 1 = 3!

06 juni 2016

Barco, wereldleider in de productie van beeldschermen, led-displays, videowalls en projectoren, heeft zijn intrek genomen in hun nieuwe gebouw ‘The Circle’ (dat valt onder Barco One Campus), een architecturale parel van 25 meter hoog met een diameter van 75 meter. Een unieke gebeurtenis die uitgebreid gevierd werd samen met Act!events.

Tijdens maar liefst 3 evenementen werd het gebouw opengesteld en bewonderd.

Het startschot werd gegeven met een familiedag waarbij zo’n 2.500 personeelsleden en hun familie The Circle uitgebreid konden bezoeken. Een originele rondleiding in het gebouw en de indrukwekkende demo’s die voorzien werden, lieten geen enkele bezoeker onberoerd. Verder zorgden we van ’s morgens tot ’s avonds voor non-stop catering en animaties (voor jong en minder jong). Fietsen op de grond, zweven in de lucht, rollen op het water, ... Voor elk wat wils! Wil je meer zien? Bekijk de video hier!

Enkele dagen later was het tijd voor de officiële inhuldiging, in het bijzijn van Koning Filip en 160 hooggeplaatste gasten. Na een persconferentie en de ‘Ringing of the Bell’ (waarbij Barco de Euronext beursmarkt opende) volgde het officiële inhuldigingsmoment waarna het gezelschap samen met Koning Filip de 4 Barco Experience Centers bezocht. Ook een rondetafelgesprek met de titanen uit de technologische sector stond op het programma. De voormiddag werd afgerond met een live optreden van Ozark Henry en een koninklijke walking lunch.

Tot slot werden ook de partners en klanten van Barco gedurende 2 dagen uitgenodigd tijdens een Open House. Meer dan 300 gasten werden verwelkomd en ontdekten Barco’s nieuwe innovaties tijdens diverse rondleidingen, demo’s en seminaries. Met leuke extra animaties en catering kregen ook deze genodigden de full Barco experience.

Concept, techniek, tenten, catering, registratie, personeel, signalisatie, animaties, veiligheid, communicatie, decoratie, ... Act!events liet niets aan het toeval over!

Conclusie? 1 eventbureau, 1 klant & 3 totaal verschillende events die toch allemaal even doordacht werden georganiseerd en perfect werden geregisseerd!

Benieuwd hoe Act!events ook uw bijzondere gebeurtenis in de kijker kan zetten?

Dare to Act!

www.act-events.com

Meer van Act Events :

Act Events