Event Agencies

Apr 19, 2024, 19:11
Act!events gaat voor groen met de Vlaamse Overheid!

Act!events gaat voor groen met de Vlaamse Overheid!

10 november 2016

De succesvolle Klimaattop in Parijs eindigde vorig jaar met een wereldwijd akkoord tussen 195 landen. Ook Vlaanderen zet zich volop in om de vooropgestelde doelstellingen te behalen. Als vaste partner voor de Vlaamse overheid (Departement Mobiliteit en Openbare Werken) organiseerde Act!events daarom onder andere de ‘Klimaatrondetafel Mobiliteit, Logistiek en voertuigen’.

130 vertegenwoordigers van bedrijven, stakeholders en milieuorganisaties werden in Antwerpen uitgenodigd voor een dag vol presentaties, workshops en brainstormsessies.

De doelstelling? Vanuit verschillende invalshoeken ideeën en oplossingen genereren rond hoe Vlaanderen op vlak van logistiek, mobiliteit en voertuigen de klimaatobjectieven kan bereiken. In aanwezigheid van o.a. minister Ben Weyts en minister Bart Tommelein werden de ideeën ook uitgebreid gepresenteerd aan de hele groep.

Act!events zorgde voor een vlekkeloos verloop van het evenement waarbij verschillende zalen simultaan actief waren, catering, registratie, technische en logistieke ondersteuning, ... Uiteraard schonken we hierbij de nodige aandacht aan onze ecologische voetafdruk met lokale leveranciers, milieuvriendelijke materialen, ...

Benieuwd hoe Act!events ook uw ideeën kan faciliteren?

Dare to Act!

www.act-events.com

Meer van Act Events :

Act Events