Event Agencies

Apr 25, 2024, 9:55
Act!events gekozen voor driejarig raamcontract bij de Vlaamse overheid

Act!events gekozen voor driejarig raamcontract bij de Vlaamse overheid

11 december 2015

De volgende drie jaar wordt Act!events het vaste evenementenbureau van het departement Mobiliteit en Openbare Werken binnen de Vlaamse overheid. Na een pitch kwam Act!events als meest geschikte bureau naar voren. Samen met het communicatieteam van deze afdeling zullen we verantwoordelijk zijn voor de verschillende events die op de planning staan, zoals seminaries, persconferenties, personeelsevenementen, ...

Deze boeiende samenwerking begon recentelijk in het unieke Antwerpse Felixarchief met de vergadering van het Centraal Netwerk. Act!events ondersteunde mee deze informatievergadering waarbij de krijtlijnen voor de ontwikkeling van het Antwerpse Havengebied werden toegelicht. De historische locatie zorgde samen met de voortreffende catering voor een aangename vergaderdag voor de 70 aanwezigen.

In januari 2016 staat dan weer het Startevent rond expertise en beweging op de agenda. Hierbij worden alle 800 medewerkers van het departement tijdens een volledige dag klaargestoomd voor het nieuwe beleid en de nieuwe visie van 2016. Motiverende speeches, boeiende keynote-speakers en interactieve groepssessies zullen mee zorgen voor een actieve start van het nieuwe werkjaar!

Act!events kijkt alvast uit naar een nieuwe succesvolle samenwerking op lange termijn!

Dare to Act!

www.act-events.com

 

 

Meer van Act Events :

Act Events