Event Agencies

Apr 20, 2024, 13:53
Act!events viert 25 jaar Woody!

Act!events viert 25 jaar Woody!

29 januari 2019

Woody wordt al jarenlang spontaan geassocieerd met vrolijke, kleurige en hoogwaardige slaapmode en homewear voor de hele familie. Het Belgische pyamamerk, met hoofdzetel in Gent, viert in 2019 zijn 25ste verjaardag en gaf samen met Act!events het startschot voor dit feestjaar met een magisch evenement.

Met het thema ‘Woody’s Factory of Dreams’ zette Act!events alles op alles om meer dan 500 gasten, pers en influencers de hele avond te verrassen. De Woody World kwam tot leven met feeërieke decoraties en heerlijke catering waar iedereen, jong en minder jong, van droomt!

We vierden niet alleen het 25-jarig bestaan van het merk, er waren ook heel wat belangrijke aankondigingen. De lancering van een nieuw logo, heel wat innovaties die het merk zullen ondersteunen, ... Allemaal werden ze in de spotlight gezet met als apotheose een fashion show waarbij de nieuwste collectie van Woody in avant-première getoond werd. Het speelse karakter van het merk was dan ook terug te vinden in de setting van de hele show en in de kleine artiesten die tussen de modellen het beste van zichzelf gaven. De persconferentie zorgde voor heel wat awareness van het merk Woody in de daaropvolgende dagen.

Act!events zette alles op alles om elke gast een onvergetelijke avond te bezorgen. Een knuffelmuur, een echte waarzegster, een live portret van jezelf als superheld, ... zijn maar een greep uit de leuke animaties waarbij iedereen het kind in zichzelf helemaal kon herontdekken.

Voor het 25-jarig bestaan van Woody combineerde Act!events stijl, inhoud en heel veel fun!

Wil je meer weten? Contacteer ons en ontdek de Act!touch voor jouw event!

www.act-events.com
Act!Facebook
Act!Instagram

Meer van Act Events :

Act Events