Event Agencies

Jul 4, 2020, 0:52
Sylvester in de frontline voor de veiligheid van het land

Sylvester in de frontline voor de veiligheid van het land

24 januari 2019

In opdracht van VIAS organiseerde Sylvester Events eind december de allereerste editie van Niveau S, een tweedaags evenement in Square Brussels waar innovators, disruptors, professionals, werkzoekenden en investeerders de handen in elkaar sloegen voor een veilige samenleving.

Niveau S, de ‘S’ staat voor Security, Safety en Society, bestond uit drie pijlers: een congres, een jobbeurs en een innovatiebeurs. Elk met een eigen karakter, maar in een uniforme stijl met veel groen en houtstructuren. Zo slaagde Sylvester erin om op een event rond een zwaar thema als ‘veiligheid’ toch een open en ongedwongen sfeer te creëren, toegankelijk voor iedereen.

Op de jobbeurs koos het eventbureau voor open standen, zodat alle partners het publiek konden aanspreken op hun eigen manier. Daarnaast werd er met verschillende belevingsstanden maximaal ingezet op interactie met de bezoekers. Ze konden onder andere deelnemen aan een speeddate, om zo eenvoudig in contact te komen met decisionmakers uit verschillende industrieën. Het congres, waar nationale en internationale sprekers langskwamen, werd volledig geregisseerd door Sylvester.

Ook de tv-afdeling van Sylvester heeft de voorbije maanden hard gewerkt rond het thema ‘veiligheid’.  De docu-reality reeks ‘De veiligheid van het land’, wordt vanavond voor het eerst uitgezonden op Eén. Deze reeks geeft een exclusieve blik achter de schermen van het Crisiscentrum van de FOD Binnenlandse Zaken en volgt van daaruit mee hoe beleidsmakers, overheden en operationele diensten samenwerken om ervoor te zorgen dat iedereen in ons land zich veilig kan voelen. Nooit eerder mocht een cameraploeg zo ver achter de schermen filmen.

Meer van Sylvester :