Event Agencies

Mar 29, 2024, 16:23
Act!events gaat ‘Fast ’n Safe’ met Vinçotte!

Act!events gaat ‘Fast ’n Safe’ met Vinçotte!

11 mei 2017

“Creëer een concept voor een klantenevenement waarbij we de waarden van Vinçotte in de kijker zetten en onze gasten een absolute topdag bezorgen.” Met deze opdracht in het achterhoofd creëerde Act!events ‘Fast ’n Safe’.

Het Circuit van Zolder werd onder een stralende zomerzon ingepalmd door 250 topklanten van Vinçotte die met een doorschuifsysteem maar liefst 8 activiteiten konden doorlopen. Deze speelden naadloos in op elkaar (én op de waarden van Vinçotte). Na het ontbijt werd elke groep onder begeleiding naar de start van hun parcours gebracht.

Onder andere een zuurstofbar, Segway-parcours, anti-slipcursus, quad-tocht en quiz rond verkeersveiligheid stonden op het programma. Uiteraard mocht ook een race op het enige echte Circuit van Zolder niet ontbreken. Vol enthousiasme (en soms met een bang hartje) stapten onze gasten naast de professionele racepiloten om met gierende banden over het circuit te racen.

Met een prijsuitreiking voor de beste deelnemer van elke activiteit werd het startschot van de zomerse barbecue gegeven die een topevent afsloot.

Een creatief concept in combinatie met een logistiek arendsoog, daarvoor staat Act!events steeds paraat!

Dare to Act!

www.act-events.com

Meer van Act Events :

Act Events