Event Agencies

Jan 22, 2022, 8:54
Zon, zee & workshops? Met JADA events naar Ibiza!

Zon, zee & workshops? Met JADA events naar Ibiza!

15 mei 2017

Meetings zijn productiever als ze extern gebeuren; dus waarom niet eens vergaderen op een zonovergoten eiland? Koppel hieraan enkele leuke activiteiten en je hebt de ingrediënten voor een teambuilding waar nog maanden, misschien wel jaren, wordt over gesproken. Interimkantoor Unique koos voor deze formule en trok met JADA events naar Ibiza.

Twee chartervliegtuigen stonden klaar in Zaventem om de 180 Unique medewerkers naar het populaire ‘witte eiland’ te brengen. Bij de check-in ontvingen de gasten een gepersonaliseerd programmaboekje, alsook een tasje met zonnecrème, lippenbalsem en waterspray. Essentieel bij 25° en stralende zon!

Twee uurtjes later vlogen we er meteen in met de eerste activiteiten: een Ibiza on Wheels tocht met kleurrijke jeeps, mehari’s en deux chevauxs, een gegidste toer in de oude stad en een Ibiza Fashion Workshop. Als lunch genoten de gasten van een uitgebreide picknick op het private Unique Beach. Na de middag brachten we de gasten naar hun hotel, een idyllische beach house vlak aan de zee, voor het laatste puntje op het programma: een seminarie met diverse workshops. Vervolgens checkte iedereen vlot in aan onze Unique desk én geen gezeul met de koffers, want deze stonden al klaar in de hotelkamers.

Voor de White Island Party kleedde iedereen zich om in een stralend witte outfit. Een verfrissend glaasje cava en een uitgebreid assortiment hapjes gingen voor aan een heerlijk driegangendiner op een magische locatie te midden van prachtige tuinen. Het drukke dagprogramma weerhield de medewerkers niet om te feesten tot in de vroege uurtjes!

Een kort nachtje later genoten de Unique’ers van een heerlijk ontbijt met zicht op zee. Met een privé-catamaran ontdekten ze de kustlijn van Ibiza. Een DJ, wat sangria en voorbij zwemmende dolfijnen maakten het plaatje compleet. De afsluitende lunch in de Tropicana Beach bar met verse paella was de perfecte afsluiter van een top weekend. Ja Da was 'un fin de semana perfecto!'

Ook geïnteresseerd in een seminarie/teambuilding met zon, zee en strand? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

www.jada-events.be

Meer van JADA events :

JADA events