Event Agencies

Mar 29, 2024, 3:38
Uniek aanbod: exclusieve pop-up feestlocatie

Uniek aanbod: exclusieve pop-up feestlocatie

09 november 2015

To The Point Events bouwt eind januari een exclusieve pop-up-feestlocatie. En dat biedt ook voor jouw feest uitzonderlijk interessante mogelijkheden.

Het complex verrijst op een nieuwe locatie. Nieuw kan je hier erg letterlijk nemen. De recente aanleg van het uitgekozen domein in Midden-Limburg, zorgt ervoor dat hier nooit eerder een event plaatsvond. Een unieke locatie verdient natuurlijk ook een inspirerende vormgeving. "Onze leverancier verzekerde ons dat de geselecteerde structuur nooit eerder in Limburg werd opgesteld. Twee vliegen in één klap dus!" Ben je op zoek naar een originele locatie voor uw personeelsfeest tot 1400 personen? Contacteer dan snel To The Point Events via onderstaande website!

Nieuw: interbedrijvenparty!

Dit jaar neemt To The Point Events het initiatief om ook een interbedrijvenparty te organiseren binnen dit pop-up-concept. "We krijgen regelmatig vragen van klanten die niet de volledige oppervlakte van onze pop-up nodig hebben voor hun personeelsfeest. Door meerdere van deze partijen te verzamelen rond 1 centraal podium, waar we een avondvullend programma samenstellen, kunnen ook deze bedrijven gezellig feesten, op basis van hun persoonlijke behoeften en budgetten", aldus zaakvoerders Bart Koninckx en Stefan Kerkhofs.

Heb je plannen voor een andere periode of een ander type event? To The Point Events is van alle markten thuis. Dat bewezen ze deze (na)zomer nog eens. Een productlancering voor Mercedes, de familiedag en bedrijfsrondleiding in 's werelds grootste sigarenfabriek, Limburgs grootste teambuildingevent op Corda Campus, of de Student Take-Off. Het veelzijdige team was overal. Daarnaast verzorgden ze voor meerdere bedrijven een originele boost op maat voor hun salesteam, een combinatie tussen business and pleasure.

Laat je inspireren in onderstaande video...

www.tothepointevents.be

Meer van To The Point Events :