Event Agencies

Jul 6, 2020, 1:16
To The Point Events lanceert de Tribe Box!

To The Point Events lanceert de Tribe Box!

17 juni 2020

Digitaal is dan wel het nieuwe normaal, maar stay connected. Met een Tribe Box op maat versterk je jouw verhaal & laat je appreciatie voelen. Het is de ideale tool om jouw employer branding te verhogen. To The Point Events inspireert & ontzorgt je graag met jouw Tribe Building. Check www.inspireyourtribe.be  

De TrendMiner case: vertrekkende vanuit het hart!

TrendMiner, een jong, dynamisch en internationaal bedrijf organiseert jaarlijks een 4-daagse hackathon (een evenement waarin deelnemers in teamverband een probleemstuk proberen op te lossen) voor al hun medewerkers. Deze midweek zou bestaan uit hard werken/hacken en fijne teammomenten: teambuilding, smaakvolle BBQ’s, een pintje in de avond, wat gelach en gezever, ….

Dit was buiten Covid-19 gerekend! Het event moest heruitgevonden & online worden. Maar wat met de betrokkenheid en het samenhorigheidsgevoel? Hier kwam To The Point Events in beeld.

Om de medewerkers een fijne beleving te bezorgen, ontwikkelden we samen met Hanne Neyens, Operation Manager bij TrendMiner, een heuse “Hackathon Box”. Deze werd opgesplitst in 5 ‘hacks’ (sleep, work, game, party & safety hack), om zo de verschillende aspecten van de hackathon in te vullen. Naast de mondmaskers en handgel werd dit vertaald in volgende producten: Duvel, snoep, thee, geïndividualiseerde mok, TrendMiner branded pet, muntjes, duct tape (om de stoorzenders aan te pakken: partner, kinderen of huisdieren ? ). Tijdens de pauze werd de competitiegeest aangewakkerd met de ‘Toilet paper Challenge’ en de ‘TrendMiner mint Challenge’. Hilariteit verzekerd! Alle items werden in overleg zorgvuldig uitgekozen, gepersonaliseerd, verpakt & verzonden over de hele wereld.

"De samenwerking met To The Point Events in 4 woorden: creatief, flexibel, klantgericht & transparant. Het was een korte deadline & jullie hebben er een groot succes van gemaakt." - Hanne Neyens, Operation Manager bij TrendMiner.

Tribe Boxen bestaan in diverse thema’s, maar kunnen uiteraard ook op maat van elke gelegenheid of elk bedrijf. We onderscheiden 4 hoofdthema’s:

  1. Gift als verrassing thuis toegestuurd, als blijk van appreciatie, waardering voor de inzet of om mensen een hart onder de riem te steken.
  2. Welkom terug pakket: pakket met goodies voor een veilige heropstart op kantoor, een safetypakket.
  3. Meetingpakket: voor het upgraden van je meetings
  4. Bubbelpakket: voor een apero-moment thuis, op het werk of wat denk je van een cadeaupakket voor de start van de zomervakantie?

Geen idee waar te beginnen? Doe inspiratie op via onze  gifts-pagina  of contacteer ons vrijblijvend! Wij helpen je graag met een pakket op maat.

Meer van To The Point Events :