Event Agencies

Jan 17, 2021, 1:06
Bevas Events lanceert 3 verrassende concepten voor een veilige B2B-eventbeleving

Bevas Events lanceert 3 verrassende concepten voor een veilige B2B-eventbeleving

17 juni 2020

Voor het eventbureau Bevas Events is stilstaan geen optie. Zelfs nu niet, wanneer de eventsector onder enorme druk staat door de coronapandemie. En hoewel het meer dan ooit belangrijk is om de mensen binnen je professionele community te verbinden met elkaar, maken de huidige omstandigheden dat er zeker niet eenvoudiger op.

Nu we weer uit ons kot mogen en ons publieke en professionele leven langzaam terug oppikken, rijst de vraag hoe we dat precies zullen doen. Daarom werkte Bevas Events de afgelopen tijd aan “Together”, dat bestaat uit drie verrassende concepten die helemaal afgestemd zijn op connecteren en als bedrijf je boodschap helder en doeltreffend overbrengen bij klanten en medewerkers.

Together: drie nieuwe manieren om te verbinden

Better Together

Een veilige beleving met respect voor social distancing zal net zo belangrijk zijn als het originele kader van een event. Daarom creëerde Bevas Events “Better Together”: een life bubble concept dat mensen op een veilige manier verenigt. De drank staat klaar en het eten wordt met een tuinkar veilig tot bij klanten en/of medewerkers gebracht terwijl zij geniet van bijvoorbeeld een akoestisch optreden.

Smile Together

Met “Smile Together’ kunnen werkgevers hun werknemers motiveren, maar hen ook een schouderklopje geven om hun waardering te tonen. Van verrassende cadeautjes aan huis tot unieke concepten op bedrijvenparkings. Bevas Events zorgt voor een collectieve glimlach.

Together Connected

Bevas Events zorgt met “Together Connected” voor tot in de puntjes uitgewerkte en boeiende webinars. Ondanks de vele manieren waarop je elkaar vandaag digitaal kunt ontmoeten, is het niet evident om je online publiek te blijven boeien van begin tot einde. Bevas Events ontwerpt en begeleidt webinars met aandacht voor heldere en doeltreffende content én beleving.

Meer info : www.bevas.be

Meer van Bevas :