Decors & Stands

Nov 29, 2020, 5:09
LEVI, Pleasures Boutique en Bevas toveren Blanc Fixe om tot FABRIQUE

LEVI, Pleasures Boutique en Bevas toveren Blanc Fixe om tot FABRIQUE

10 augustus 2020

Zowel horeca, eventsector als verhuurfirma’s werden stevig getroffen door de coronacrisis. Maar in moeilijke tijden ontstaan er ook unieke samenwerkingen. Dat werd nog maar eens bewezen bij FABRIQUE, een urban food bar en secret garden, waarvoor LEVI Party Rental, Pleasures Boutique  en Bevas Events de handen in mekaar sloegen.

Sinds half juli is de feestlocatie Blanc Fixe in Drongen door Pleasures Boutique, Levi Party Rental en Bevas Events omgetoverd tot een Urban oase net buiten Gent. Het resultaat is een zomerbar met urban food, een gezellige sfeer en vooral ook een veilige omkadering.

Kwaliteitsvolle culinaire experience

Het culinaire gedeelte van de pop-up wordt verzorgd door Pleasures Boutique, dat gekend is van zijn lunchrestaurant, traiteurdienst en verschillende partnerships op foodevents. De focus ligt daarbij op kwaliteit en afkomst van de producten, pure smaak en no-nonsense food. Sam D’Huyvetter en Nina De Cuyper zorgen voor een grootstedelijke mix van klassiekers: van woodoven pizza’s en bites to share tot cocktails en biertjes, telkens met een eigen twist. Bovendien heeft FABRIQUE ook een secret garden, waar men kan genieten van een uplevel grill experience.

Met Levi Party Rental en Bevas Events

Timo Lejeune van Levi Party Rental uit Merelbeke zorgde voor de inrichting en aankleding van de nieuwe zomerbar. Hij liet zijn creativiteit los op Blanc Fixe om er een zomerse urban jungle van te maken, met een bijzondere ontmoetingsplaats in de secret garden. Gezellige bubbels, bar, friendstables, groen en hopen gezelligheid zijn maar enkele elementen die FABRIQUE kenmerken.

Ook het Gentse eventbureau Bevas Events werd betrokken bij het zomerconcept. “Niks is mooier dan mensen samen te brengen, het is perfect mogelijk om Corona-proof met vrienden en familie samen te komen rond een gezellige lekkere tafel”, aldus Patrick Vermaerke. “Allemaal samen, maar toch elk in zijn eigen personal bubble”.

FABRIQUE is te vinden bij Blanc Fixe, Drongenstationstraat 2 in Drongen en is van woensdag tot zondag geopend van 16u tot 1u. Er zijn zowel outdoor als indoor mogelijkheden.
Reservaties kunnen online via https://fabriquepopup.be

https://www.levipartyrental.be/referenties/fabrique

Meer van Levi Party Rental Bevas :

Levi Party Rental