Benelux Event Awards

Apr 27, 2024, 11:07
Schitterend nieuws: LEVI Party Rental richt BEA 2023 in

Schitterend nieuws: LEVI Party Rental richt BEA 2023 in

15 juni 2023

Op de BEA’s van 2021 was Levi Party Rental ook van de partij met kwaliteitsvolle inrichting. JADA events is als eventbureau dan ook wederom apetrots om voor de BEA awards 2023 een vernieuwend concept aan te kondigen in samenwerking met  Levi Party Rental.

“Door de show en beleving centraal te plaatsen kreeg onze brainstorm over de inrichting een nieuwe dimensie”, vertelt Timo Lejeune van Levi Party Rental enthousiast. “Bij het schetsen van de inrichting binnen de expo viel het ons meteen op dat we snel in de standaard verdeling belanden, dus hebben we elke zone in vraag getrokken. Waarom mag de bezoeker niet in de keuken, waarom moet de receptie in het begin zitten, waarom is een keuken saai en praktisch, waarom……”

Timo is duidelijk ‘gebeten’ door de uitdaging om van de BEA’s ook in 2023 weer een grensverleggend succesverhaal te maken: “Voor een event als de BEA’s vinden wij het niet belangrijk onze nieuwste materialen voor te stellen maar is het de samenwerking met de partners en de beleving die primair zijn. Door samen te werken krijgt de beleving meer vorm en zorgen we voor een algemene sfeer die de bezoeker meeneemt in ons verhaal. Genieten, ervaren en beleven zijn maar enkele van de vele waarden waar wij als sector voor staan.”

Meer van Levi Party Rental :

Levi Party Rental