Benelux Event Awards

Oct 2, 2023, 13:10
Groot nieuws: BEA 2023 neemt Scaletta Unexpected onder de arm

Groot nieuws: BEA 2023 neemt Scaletta Unexpected onder de arm

31 mei 2023

Tijdens de BEA’s van 2021 was Scaletta Unexpected al van de partij met zinnenstrelende showblokken. JADA events is als event bureau dan ook heel trots om voor de BEA awards 2023 een nieuwe samenwerking aan te kondigen met hen.

Hun nieuwe diner spectacle ‘NOVA’ wordt gelanceerd, in wereldprimeur dus op de BEA Awards 2023. Deze keer kiezen ze voor een rebelser pop repertoire met urban en metal invloeden.

Als een heldere ster, een supernova zorgen onze warriors of space voor het ontstaan van een nieuwe realiteit. Met hun warme mantel van liefde en verbondenheid dalen ze neer op de aarde. 

 “The experience that enlightens, connects and reflects ” 

Scaletta Unexpected is het gezamenlijk project van Stijn Kolacny en Lokke Dieltiens ( Scala, Scaletta) en Katleen Rens (O’Contraire). Na een eerste succesvolle samenwerking stak dit artistiek team opnieuw de koppen samen en zijn ze druk in de weer om dit next level diner spectacle te creëren.

Wat Stijn, Lokke en Katleen in hun werk verbindt is hun oog voor details en hun visie op “hoe” een publiek volledig mee te nemen in een roerende live beleving. Op termijn willen ze deze theatrale pareltjes ook aanbieden op exclusieve locaties in binnen -en buitenland. 

 JADA events en Eventnews zijn alvast geïnspireerd; hopelijk ben jij dat ook op 15 november, in Avenue by Antwerp Expo.

Meer van BEA Awards :