Decors & Stands

Sep 30, 2020, 23:58
Levi Party Rental wil helpen!

Levi Party Rental wil helpen!

25 maart 2020

Terwijl onze sector zich normalerwijze inzet om mensen samen te brengen zijn we nu genoodzaakt om het tegenovergestelde te doen. Dat valt de hele sector heel zwaar, maar... Levi Party Rental blijft niet bij de pakken zitten en kijkt vooruit.

“Achter de schermen werken we verder aan ons en jullie plannen voor de toekomst, nieuwe artikelen, samenwerkingen... zodat we helemaal klaar staan wanneer de COVID-19 crisis achter de rug is! We can do this!”

How can we help?

hek

Er worden momenteel heel wat initiatieven op poten gezet om een handje toe te steken in de strijd tegen het covid-19 virus.Die solidariteit steekt ook ons een hart onder de riem en wij willen jullie hier graag bij helpen. Kunnen we iets doen? Laat het ons weten!

Open for business

open

Sinds woensdag 18 maart werken wij achter gesloten deuren verder. Wij blijven jullie graag van dienst en zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar tijdens de normale openingsuren. Mail ons!

Plan ahead

plan

De cataloog voor 2020 is intussen van de pers gerold. Het is een waar inspiratieboek geworden vol mooie events en nieuwe items voor 2020.

Klik hier om de cataloog online te bekijken. Nog geen catalogus ontvangen?

#staysafe #stayhome #savethesummer #inthistogether #weareevents

Meer van Levi Party Rental :

Levi Party Rental