Event Agencies

Jan 17, 2021, 1:43
Ecco La Luna lanceert nieuwe website

Ecco La Luna lanceert nieuwe website

23 juni 2020

De voorbije drie maanden heeft Ecco La Luna allesbehalve stilgezeten. Tijdens de coronacrisis maakte het bedrijf een succesvolle switch naar remote en hybride formats. En alsof dat nog niet genoeg was, werd er ook nog eens een nieuwe website, een nieuwe catalogus én een verhuis voorbereid.

Ook voor Ecco La Luna vormden de voorbije maanden een bewogen periode. “Net als bij onze collega’s heeft de coronacrisis ook een grote impact op ons bedrijf gehad”, zo vertelt zaakvoerder Geert Debusschere. “Maar wij hebben van bij het begin geprobeerd om het van de positieve kant te bekijken. We zijn heel snel begonnen om remote oplossingen aan te bieden voor teambuildings. Ik denk dat we daarin de eerste op de Belgische markt waren. Via ons internationaal netwerk hebben we heel snel oplossingen kunnen ontwikkelen.”

Website

Maar ook achter de schermen werd er heel wat werk verzet. “We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om een aantal zaken te vernieuwen. Zo lanceren we vandaag een gloednieuwe website. Hier leggen we veel beter het verschil uit tussen de verschillende oplossingen die we met Ecco La Luna aanbieden: Teambuilding, Events, Learning en Leisure. Daarnaast hebben we het aantal formats op onze website geoptimaliseerd: er zijn er een pak nieuw toegevoegd, maar er zijn ook enkele verouderde formats verdwenen. Op onze website kunnen bezoekers ook onze nieuwe catalogus downloaden, waarin enkele formats specifiek in the picture worden gezet.”

Aankomende verhuis

Ecco La Luna staat ook klaar om te verhuizen. “We zijn momenteel ook volop bezig met de inrichting van een nieuw kantoor en een nieuw magazijn. Het is de bedoeling dat we daar op 1 juli onze intrek kunnen nemen. Als zaakvoerder was de coronaperiode een enorme uitdaging. Zeker omdat ikzelf tijdens deze periode voor de vierde keer vader ben geworden. Het was niet evident om die samenloop te managen. Maar gelukkig heb ik op mijn team kunnen rekenen. We hebben onze mensen ook niet op technische werkloosheid gezet, iedereen is aan het werk gebleven.”

Blijvende mentaliteitsverandering

Geert Debusschere kijkt dan ook vol vertrouwen naar de toekomst: “Ik hoop dat corona iedereen aan het denken heeft gezet, en dat er een blijvend effect zal zijn. Dat we bijvoorbeeld zoveel mogelijk zullen blijven thuiswerken om files te vermijden. En dat we het aantal verplaatsingen zullen beperken door te zoeken naar hybride en remote oplossingen. Onze categorie ‘remote & hybride’ teambuildingen zullen we dan ook blijven aanbieden. Zo werd er pas een nieuwe escaperoom ontwikkeld – volledig from scratch -, die remote, hybride en live gespeeld kan worden.  Deze wordt ook in het buitenland al heel erg gesmaakt.”

Meer van Ecco La Luna :

Ecco La Luna