Event Agencies

Jun 22, 2021, 23:04
Ecco La Luna pakt uit met restyling van de Team Challenges

Ecco La Luna pakt uit met restyling van de Team Challenges

06 mei 2021

Ecco La Luna heeft zijn aanbod Team Challenges een stevige opfrisbeurt gegeven, met een pak nieuwe opdrachten. Bedrijven en organisaties kunnen de Team Challenges boeken als een pure teambuilding, maar er kan ook een luik coaching aan gekoppeld worden, om er nog meer uit te halen en voor een blijvende impact te zorgen.

Bij de Team Challenges van Ecco La Luna worden de deelnemers in groepjes van 5 à 10 personen uitgedaagd om bepaalde doelstellingen te bereiken. De opdrachten kunnen heel uiteenlopend zijn en doen beroep op het denken en het doen. Hierbij speelt elk groepslid een essentiële rol. Want voor het slagen van een opdracht is eenieders bijdrage noodzakelijk. Teamspirit, samenwerking, creativiteit, doorzettingsvermogen, snelheid, behendigheid, tactisch doorzicht... komen allemaal aan bod.

“We hebben ons aanbod van Team Challenges grondig vernieuwd”, aldus Geert Debusschere van Ecco La Luna. “Zo hebben we onze challenges voorzien van een hele reeks vernieuwende opdrachten. Hiermee kunnen we onze klanten een programma van een halve of een volledige dag aanbieden. Maar ook een meerdaags programma, op maat gemaakt rond verschillende thematieken zoals klantgerichtheid, leiderschap, communicatie en strategisch denken, behoort tot de mogelijkheden. We maken voor deze formules een onderscheid tussen twee versies: de Team Challenges met coaching, waarbij we ook een echte thematische learning aanbieden, en de Team Challenges Light, waarbij het puur een teambuilding is.”

Ecco La Luna zorgt ervoor dat groepen deze Team Challenges volledig coronaproof kunnen ervaren.

Meer van Ecco La Luna :