Event Agencies

Apr 13, 2021, 3:51
Nieuwe online teambuildings van Ecco La Luna

Nieuwe online teambuildings van Ecco La Luna

25 februari 2021

Ecco La Luna blijft voortdurend werken aan nieuwe concepten om bedrijven ook vanop afstand aan teambuilding te laten doen. Sinds begin november organiseerde het agentschap al meer dan 90 online teambuilding events met in totaal meer dan 7000 deelnemers. Deze week werden de programma’s The Team Social, Arctic Survival Escape Game en Unlock Your Box aan de catalogus toegevoegd.

The Team Social

Spel dat zuiver gericht is op interactie en fun. De deelnemers worden verwelkomd in een online lobby waar de teams worden samengesteld.  Vervolgens doorlopen ze gedurende 60 minuten verschillende soorten mini games zoals trivia, buzzer game, fun-fact-match en team pictionary waarbij je als team samen aan 1 tekening werkt. Deze online teambuilding verloopt volledig via de webbrowser. De deelnemers hoeven dus geen app te installeren op hun smartphone.

Arctic Survival Escape Game

Test je virtuele overlevingsinstincten in een race tegen de klok! Halverwege een poolexpeditie zijn jullie de gids kwijt geraakt. Door de aankomende storm raken jullie gedesoriënteerd en moeten jullie noodgedwongen schuilen en op zoek naar hulp. In de verlaten hut moeten jullie de generatorkast ontgrendelen zodat de communicatieradio gebruikt kan worden om contact op te nemen met het reddingsteam. Met behulp van augmented reality-technologie zullen teams de juiste objecten moeten scannen om codes en hints te ontdekken.

Unlock Your Box

Combineer een online teambuilding met een vergrendelde apéro box. Op deze manier wordt extra betrokkenheid gecreëerd bij het online event/game en genieten alle medewerkers op hetzelfde moment van hun home-delivered gift box. Boxen kunnen op maat samengesteld worden. De slotcode kan gelinkt worden aan 2 vragen over de organisatie die we implementeren in de games.

Via een eigen interactieve applicatie kan Ecco La Luna verschillende types organisatievormen qua teambuilding ontwikkelen. Neem hier een kijkje tussen de mogelijkheden.

Geen idee hoe je een online teambuilding moet organiseren? Ecco La Luna geeft jullie als expert graag 5 tips mee om het engagement onder jullie werknemers te maximaliseren!

Meer van Ecco La Luna :