Event Agencies

Sep 28, 2024, 0:40
Ecco La Luna zet coachingsaanbod in de verf op vernieuwde website

Ecco La Luna zet coachingsaanbod in de verf op vernieuwde website

28 mei 2024

Afgelopen week heeft Ecco La Luna een nieuwe website gelanceerd. Hier vindt u een compleet overzicht van alle coachings, teambuildings en events die het agentschap aanbiedt. Met een duidelijke opdeling in categorieën is de nieuwe site een handige gids die u begeleidt doorheen het aanbod van Ecco La Luna.

Zaakvoerder Geert Debusschere legt uit waarom Ecco La Luna met deze nieuwe website uitpakt. “Aan de ene kant vonden we het tijd om onze website een nieuwe, verfrissende look te geven. Maar daarnaast was het voor ons ook belangrijk om ons coachingsaanbod veel meer in de verf zetten. De voorbije jaren zijn we steeds meer coachings gaan doen, en we wilden dit aanbod dan ook duidelijker naar voren brengen.”

Coaching rond zes thema’s

Op de nieuwe website zijn de aangeboden teamcoachings onderverdeeld in zes thema’s. “Diversiteit en Inclusie en Verbindende communicatie en samenwerking zijn de twee hoofdthema’s. Daarnaast bieden we ook coachings aan binnen de thema’s Leiderschap, Empower your Team en Missie, visie en waarden, waarbij we graag met allerlei kunstvormen aan de slag gaan, en ten slotte Nurturing teams & individuals.”

Ervaringsgericht leren

De approach is bij de zes thema’s altijd dezelfde. “We gaan altijd uit van ervaringsgericht leren. Dat wil zeggen dat we de mensen dingen laten beleven, en vanuit die beleving proberen om de opgedane ervaring te verankeren in nieuwe inzichten, en eventueel ook nieuwe gedragingen.
Bij het werken rond ‘Leiderschap’ en ‘Empower your team’ werken we ook heel graag met organisatieopstellingen, en daarbij kan er eventueel ook met paarden gewerkt worden. Wat we ook heel graag doen is de natuur in trekken, met de natuur en het bos als extra coachingskader.
Ons aanbod teamcoachings zal trouwens ook centraal staan tijdens onze deelname aan de VOV-Beurs op dinsdag 4 juni in ICC Gent.”

Teambuildings

De vernieuwingen op de website van Ecco La Luna gaan overigens verder dan enkel het coachingsverhaal. “We hebben ook het aanbod van de teambuildings herwerkt, en ondergebracht in tien categorieën: City Games, Workshops, Duurzaam en sociaal, Challenge your team, Building together, Let’s move, Explore nature, Break your brain, Spice up your event, en Online.
Achter de schermen van de website hebben we bovendien werk gemaakt van een betere Search Engine Optimization, en een betere link met social media. Hiermee is onze website klaar voor de komende jaren”, aldus Geert Debusschere van Ecco La Luna.

Meer van Ecco La Luna :