Event Agencies

Feb 22, 2024, 5:44
Winter-Riding-Tours

Winter-Riding-Tours

18 januari 2024

Ecco La Luna en Bike & Outdoor Sport Center organiseren op verschillende plaatsen in België in 2024 Winter-Riding-Tours waarop je individueel kan inschrijven én W-R-Tours voor jouw ‘Friends & Family-Group’ of ‘Company-Team’.

Met de superleuk swingende Streetsteppers, waarvan het gebruik door medici omschreven worden als de ‘Gezondste Manier om buiten te bewegen of te sporten’… verken je verschillende van onze steden.

Of verken de mooiste natuurplekjes met de E-Mountainbikes, de revolutionaire sportfietsen die voor de liefhebbers van fietsen doet wat de skilift voor de skiërs doet ; ‘Het bezorgen van onvergetelijk mooie en memorabele tochten door de natuur’.

Streetstepper-Tours

Vertrek in de groene randen en cruise doorheen de parken en de mooiste plekjes van onze steden. Daarbij kan een plaatselijke stadsgids voorzien worden voor meer uitleg over de stad. Op het einde van deze ‘swingende’ rit worden de Streetsteppers geparkeerd aan een op gezelligheid geselecteerd etablissement waar het feestje eventueel verdergezet kan worden tijdens de Après-Step : ). Veilig en aangenaam vervoer terug naar de vertrekplaats of naar het hotel kan eveneens voorzien worden.                              

E-Mtb-Tours

“Een volwaardig alternatief op het skiën…”
“Ik heb vandaag mijn nieuwe sport ontdekt…”
“Memorabel en voor mij écht een Life-Changing-Experience…”

Er wordt gestart met een korte ‘Clinic’ zodat iedereen met basis-kennis op zak kan vertrekken. De volgwagen-service is standaard. Het gezellige en sfeerbevorderende ‘Campervan-Bevoorradings-Moment’ halfweg de tocht, midden in de natuurn is optioneel.

Het inzetten van de Campervan heeft volgende voordelen:
- Bevoorrading a volonté met lekkere drank, fruit, gebak en noten
- Sfeervolle muziek en de mogelijkheid voor inbouw sfeerbevorderende competitie.                                                                                                             
- Toilet- en EHBO-service.
- Mogelijkheid om 3 personen mee te nemen die de tocht niet wensen verder te zetten.

Praktische info

Voor wie?

Je kan zowel individueel inschrijven als in groep

Er zijn zowel Familiy & Friends tours als Company & B2B Netwerk tours

Wanneer?

Individueel sluit je aan bij een tour op een vastgelegde datum
Als groep kan je zelf een datum voorstellen

Duurtijd?

Er kunnen activiteiten van enkele uren tot een tweedaags programma aangeboden worden. Een W-R-Tour kan ook perfect als avondactiviteit geboekt worden of als ochtendactiviteit om een dag met meetings sportief te laten starten.

Waar?

Bij Streetstepper-Tours denken wij spontaan aan: Antwerpen,  Brugge, Gent, Kortrijk, Hasselt, Mechelen, Mons, Louvain-La-Neuve, Knokke-Heist, Oostende, Leuven, Genk, ...

Bij E-Mtb-Tours denken we aan: Genval, Louvain-La-Neuve, Sint-martens-Latem, Gavere, de Vlaamse Ardennen, Houthalen-Helchteren, Bokrijk, Genk, Maasmechelen , Lanaken, …

Meer info?

Om de datums, de locaties en de inschrijvingsprijzen te kennen waarop individueel kan ingeschreven worden ( ‘The Pure Ré-Creatieon-Version’ of ‘The Network-Version), of voor het ontvangen van een offerte op maat van uw ‘Friends & Family-Group’ of ‘Company-Team’: bel naar Wim op 0475452743 of Geert op 0477263493.

Meer van Ecco La Luna :