Event Agencies

Apr 27, 2024, 14:32
Ecco La Luna introduceert Clean Up Clash

Ecco La Luna introduceert Clean Up Clash

29 juni 2023

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een leuke teambuildingactiviteit rond klimaat en duurzaamheid. Om hier een antwoord op te bieden breidt Ecco La Luna zijn aanbod uit met enkele nieuwe activiteiten, waaronder Clean Up Clash.

Clean Up Clash is een inspirerende teambuildingervaring die een positieve impact zal hebben op de deelnemende teams, maar ook op het milieu. De teams worden op pad gestuurd met de interactieve app, die hen opdrachten en quizvragen voorschotelt omtrent milieu. Door middel van boeiende quizvragen zullen ze meer te weten komen over belangrijke milieuthema's, zoals recycling, energiebesparing en biodiversiteit. De antwoorden zullen niet alleen het team vooruit helpen, maar ook bijdragen aan de bewustwording en educatie rondom duurzaamheid. Bovendien kunnen de vragen gepersonaliseerd worden op maat van het bedrijf.

Spelen én opruimen

Maar tegelijkertijd zijn de deelnemers ook gewapend met grijpers, handschoenen en vuilzakken. Want hun team wordt ook uitgedaagd om tijdens het spel de omgeving op te ruimen. Met deze twee uur durende activiteit, zijn ze dus niet alleen bezig met teambuilding, maar dragen ze ook bij aan een schonere en groenere wereld.

Maar dat is nog niet alles! Het spel omvat ook creatieve foto- en video-opdrachten, waarbij iedereen de kans krijgt om zijn/haar artistieke talenten te laten zien terwijl men de schoonheid van de natuur vastlegt. Deze opdrachten zullen niet alleen zorgen voor plezier en teambinding, maar zullen ook dienen als visueel bewijs van hun inzet voor een schonere omgeving.

Nog meer mogelijkheden

Naast deze Clean Up Clash biedt Ecco La Luna ook nog een reeks andere Nature Clean Up Experiences aan, die gecombineerd kunnen worden met andere teambuildings van het agentschap:
-Plogging: een leuke jogsessie gecombineerd met het rapen van afval. In combinatie met een leuke sfeer en goede loopmuziek is dit het ideale teammoment.
-Plalking: dit is de ideale combinatie tussen een fijne wandeling en afval rapen. Wandelen is een gezellige activiteit om in groep te doen. Hierdoor versterkt het sociaal contact en je kan de natuur een handje helpen.
-River Clean-Up: ga met je team op kajaktocht en ontdek hoe jullie als team kunnen samenwerken om bij te dragen aan gezonde rivieren.

Meer van Ecco La Luna :