Event Agencies

Jul 6, 2020, 1:46
Sylvester wint gouden award voor video Bevrijdingsdagen Antwerpen

Sylvester wint gouden award voor video Bevrijdingsdagen Antwerpen

11 juni 2020

Video Experience Day, het vroegere Belgian Corporate Video Festival, reikt elk jaar awards uit aan de beste corporate videos van het afgelopen jaar. Sylvester sleepte dit jaar een gouden award in de wacht voor de video over de Bevrijdingsdagen in Antwerpen.

Audiovisuele communicatie is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven en bedrijfsvideo’s zijn de ideale manier om een sterk verhaal te vertellen. In de AV sector wordt dan ook telkens reikhalzend uitgekeken naar het prestigieuze evenement.

Jammer genoeg kon de uitreiking dit jaar jammer genoeg niet live plaatsvinden wegens de coronamaatregelen, maar dat was voor ons geen domper op de feestvreugde. Het is een TV uitzending op Kanaal Z geworden. We vielen dit jaar opnieuw in de prijzen en hebben een gouden award voor de categorie ‘Event’ in de wacht gesleept voor onze video voor de Bevrijdingsdagen Antwerpen.

Sylvester organiseerde de Bevrijdingsdagen ter herdenking van de bevrijding van Antwerpen die voor ons land één van de historisch en emotioneel meest beladen momenten uit de Tweede Wereldoorlog markeert. De aftermovie was een blijvende en beklijvende herinnering aan dit topevent.

Deze award is voor ons nog maar eens het bewijs dat de nauwe samenwerking tussen onze events afdeling en ons videoteam (letterlijk) goud waard is.

Bekijk hier de realisaties van Sylvester: www.sylvester.be

Meer van Sylvester :