Event Agencies

Apr 26, 2024, 20:13
Zin in een eventjob bij The Oval Office?

Zin in een eventjob bij The Oval Office?

10 maart 2022

The Oval Office wil haar ‘live’-teams verder versterken. Het experience-driven communication agency is op zoek naar ervaren en vooral gedreven profielen voor het creëren van events en brand activations.

The Oval Office ziet de vraag naar events terug toenemen en is daarom op zoek naar versterking. “We zoeken medewerkers die echt ‘live’ georiënteerd zijn”, zo vertelt Managing Partner Isabelle De Schryver. “Mensen met een voorliefde voor evenementen en brand activations. Als pionier op vlak van live communication, creëren we al 10 jaar live en digitale belevingen die centraal staan in bredere communicatiecampagnes. Elke event manager werkt bij ons dus altijd met collega’s die gespecialiseerd zijn in communicatie. Daarin onderscheiden we ons toch wel van het klassieke evenementenbureau.”

Topklanten

Het bureau biedt zijn medewerkers dan ook een grote diversiteit aan opdrachten. “Dat gaat van corporate meetings en klantenevents tot congressen en beurzen, en van festivals en pop-ups tot activaties,... Bovendien werken we voor echte topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Google, BMW, Proximus, BNP Paribas Fortis, Nintendo en Deloitte. Deze mooie klantenportefeuille maakt het toch wel aantrekkelijk om bij The Oval Office te komen werken.”

Waardengedreven

Als werkgever is The Oval Office waardengedreven. “We vinden het heel belangrijk om onze medewerkers te begeleiden doorheen hun hele employee journey. We laten ons daarbij leiden door onze vijf waarden: Joie de vivre, Ondernemend, Gründlich, Agile en Empathìa. Naast een aantrekkelijk salarispakket, een boeiende en afwisselende job en gepassioneerde collega’s, bieden we dankzij onze drie kantoren (Gent, Brussel, Antwerpen) onze medewerkers de mogelijkheid om te kiezen waar ze werken. Goed voor hun work-life balans én voor de mobiliteit!”, zo besluit Isabelle De Schryver.

Bekijk hier alle vacatures van The Oval Office.

Meer van The Oval Office :