Event Agencies

Apr 28, 2024, 15:28
A-point brengt Venetië naar je toe – voor Baker Tilly tenminste

A-point brengt Venetië naar je toe – voor Baker Tilly tenminste

04 februari 2016

Ook dit jaar organiseerde Anniek De Vlieger van a-point weer het personeelsfeest voor Baker Tilly, een firma gespecialiseerd in boekhouden, accountancy, fiscaliteit, audit, bedrijfsrevisoraat, advies, consultancy en professional services. Dit jaar koos Anniek voor de locatie 3Square in Zwijnaarde en toverde het moderne business centre om in….Venetië! Zelfs de romantische Rialto brug ontbrak niet.

JejeMagic bracht de gasten in hogere sferen met verrassende goocheltrucs.

Videoteam zorgde voor een mooie bedrijfsfilm en schitterende foto’s werden vastgelegd door een event fotograaf en aan de photobooth.

Insieme - Partner in Food & Hospitality in samenwerking met Sogno Italiano serveerde La Dolce Vita.  Dit concept biedt een tour door Italië met heerlijke seizoensgebonden gerechten die op een draaiende schrijf op de ronde tafels gepresenteerd worden. De gasten ‘sharen’ de gerechten en zo ontstaat er een vorm van interactie die de sfeer en de gemoedelijkheid ten goede komt.

Na het diner zorgde  Royal Funk Force voor een adembenemend optreden…

Ambiance!

“De Baker Tilly werknemers en hun partners kregen er niet genoeg van…het feestje duurde tot in de vroege uurtjes want de DJ Blom Brothers blaasden er bijna het dak vanaf!”, vertelt Anniek De Vlieger, die weer terug kan kijken op een geslaagd event.

a-point – Anniek De Vlieger
IDOLA Business Center

Antwerpsesteenweg 19
9080 Lochristi

T: +32 (0)475 38 87 98

E:  adevlieger@a-point.be

www.a-point.be

Meer van anniek de vlieger :

anniek de vlieger