Event Agencies

Apr 28, 2024, 16:33
Rendieren gesignaleerd bij Volvo Car Gent

Rendieren gesignaleerd bij Volvo Car Gent

14 januari 2016

Voor de vijfde keer organiseerde a-point een eindejaarsevenement voor autofabrikant Volvo Car Gent.  Samen met het volledige HR-team van Volvo Car Gent zelf deelde Anniek De Vlieger het weekend voor de Kerst twee dagen lang geschenken uit aan 5.000 personeelsleden. 

Anniek zorgde ervoor dat de Kerstman met arreslee en zijn rendieren overkwam. Zeer aantrekkelijke en lieve elfjes  hielpen de Kerstman bij het rondbrengen van de cadeaus.

“Elk jaar proberen we de VCG medewerkers te verrassen met originele geschenken die gebracht worden op een speciale manier,” legt Anniek De Vlieger van a-point uit. “Dit jaar kozen we samen  met de HR-afdeling van Volvo, voor de arreslee met echte rendieren. De Kerstman werd door vrijwilligers van Volvo ‘gevonden’.

“De medewerkers konden van te voren hun cadeau kiezen: champagne, zalm, bloemen of zoetigheden. Logistiek gezien is het een uitdaging om op amper twee dagen tijd alle ploegen te verrassen en iedereen het juiste geschenk te overhandigen..  Dit jaar zijn wij om 5 uur ’s ochtends gestart met de eerste shift en eindigde met de laatste shift om 8 uur ’s avonds...,” blikt Anniek terug. 

Anniek vervolgt: “Ik ben de klok rond aanwezig om de logistieke organisatie in de gaten te houden. Met deze toffe actie toont VCG dat men oog heeft voor een familiale sfeer en de personeelsleden een warm hart wordt toegedragen.”

Rendieren, elfjes, de Kerstman… wat zal a-point volgend jaar weer verzinnen?

Gelukkig nog een paar maanden de tijd om over na te denken!

a-point – Anniek De Vlieger
IDOLA Business Center
Antwerpsesteenweg 19
9080 Lochristi
T: +32 (0)475 38 87 98

E:  adevlieger@a-point.be

www.a-point.be

Meer van anniek de vlieger :

anniek de vlieger