Event Agencies

Apr 25, 2024, 8:27
Balthazar neemt de Sint mee op wereldreis!

Balthazar neemt de Sint mee op wereldreis!

15 januari 2016

Dit jaar stond Balthazar voor de vierde keer op rij in voor de organisatie van het jaarlijkse Cronos Sinfeest. De Waagnatie te Antwerpen vormde de ideale locatie voor deze Wereldreis. De kinderen ontdekten de wereld in 4 werelddelen: Warme Zuiden, Verre Oosten, Wilde Westen en Koude Noorden.

Na de controle bij de douane, kregen de kinderen hun persoonlijk paspoort. Hiermee konden ze beginnen aan hun ‘reis rond de wereld’. In elk werelddeel konden de kinderen een stempel verdienen waardoor hun wereldreis ‘officieel’ werd.

De reizigers konden de Indianen uitdagen voor een pijl en boog duel en erna gezellig samen rond het kampvuur zitten in het Wilde Westen. In het Verre Oosten lampionnen maken of Sumo-worstelen met de kameraden. De waaghalzen onder hen konden surfen in de wilde waters van het Warme Zuiden of samen schaatsen met de zotte Pieten. Dit alles volledig onder het alziende oog van Sinterklaas.

Talloze animaties en lekkernijen waren afgestemd op de sfeer van de desbetreffende verschillende werelddelen. Vooraleer de Sint zijn troon betrad in het Verre oosten, deed hij eerst zelf een reis rond de wereld met al zijn vrienden. Zowel jong en oud trokken grote ogen bij het betreden van elk werelddeel.

Voor de Cronos families was het alvast een onvergetelijke, magische reis!

www.balthazarevents.be

 

Meer van Balthazar Events :

Balthazar Events