Event Agencies

Apr 26, 2024, 8:28
Balthazar Events maakt een feest van 450 jaar Stadhuis Antwerpen

Balthazar Events maakt een feest van 450 jaar Stadhuis Antwerpen

18 juni 2015

In opdracht van de Stad Antwerpen tekende Baltazar Events voor een puike organisatie van een groot(s) publiek evenement naar aanleiding van het 450-jarige bestaan van het Antwerpse stadhuis. Tegelijkertijd werd van de gelegenheid gebruikgemaakt om de burgers kennis te laten maken met de nieuwe stadsverlichting.

Antwerpen heeft er een prioriteit van gemaakt om samen met de inwoners de 450ste verjaardag van HUN stadhuis te vieren.

Met een goedgevuld programma wist Balthazar Events een fel gesmaakt gebeuren te maken van de officiële kick off van het feestjaar. In het stadhuis zelf stonden exclusieve rondleidingen met "een blik achter de schermen" op het menu, terwijl op de Grote Markt zelf foodtrucks stonden opgesteld en iedereen kon genieten van gratis 'birthday' cupcakes, getooid met het logo van 450 jaar stadhuis.

Alles ging bovendien gepaard met een schitterende spektakel waarbij met behulp van de bestaande verlichting (zowel van de straat, de gebouwen als de monumenten) op muziek een prachtige lichtshow werd gemaakt. Dat het een perfect geslaagd gebeuren was voor de Antwerpse burgers bleek onder meer uit het feit dat meerdere mensen tranen in de ogen kregen van geluk.

Ook de integratie van een 'social wall' én het officiële momentum met de burgemeester en het hele schepencollege op het podium zorgden voor een open doekje bij de bevolking.

Als klap op de vuurpijl speelde de stadsbeiaardier het speciale verjaardaglied met het klokkenspel van de Kathedraal.

www.balthazarevents.be

Meer van Balthazar Events :

Balthazar Events