Event Agencies

Apr 26, 2024, 0:10
Balthazar Events serveert ‘festival apero’ bij BMW Brand Store

Balthazar Events serveert ‘festival apero’ bij BMW Brand Store

03 juli 2015

Onder de noemer 'Music Session' pakt de BMW Brand Store nu ook uit met thematische muzikale avonden. In mei verwelkomde de BMW Brand Store de befaamde DJ Pierce Fulton voor de allereerste 'Music Session'. Balthazar Events zorgde voor een onberispelijk verloop van dit unieke brand awareness event.

Van rocker tot en met clubber, iedereen die zich een liefhebber van een goede sound noemt, is de geknipte gast voor de 'Music Sessions' van de Brusselse BMW Brand Store. Enkele weken terug vond de eerste editie, beter bekend als 'Music Session #1', plaats met een dj-sessie van de Belgische topper Mademoiselle Luna en als klap op de vuurpijl een spetterende show van de Amerikaanse DJ Pierce Fulton die we beslist nog kennen van zijn gesmaakte passage op Tomorrowland.

Het exclusieve concert voor het BMW netwerk sloot naadloos aan op het stijlvolle klasse-imago waar het bekende automerk al jaren prat op gaat.

Balthazar Events stond in voor een uitstekende organisatie en maakte van dit event het ideale aperitief voor het komende festivalseizoen. Een sfeervolle aankleding, met behulp van onder meer 'mystic mist', turnde het terras van de BMW Brand Store, overigens een van de mooiste van Brussel, om tot een hippe nightclub. Met 'beautiful people', 'great music' en 'fancy drinks' als topingrediënten kon dit BMW Brand Store event niet anders dan uitgroeien tot 'the party of the night!'

www.balthazarevents.be

Meer van Balthazar Events :

Balthazar Events