Event Agencies

Jul 21, 2019, 14:57
Event Masters stelt energieke conference ijsbreker voor

Event Masters stelt energieke conference ijsbreker voor

02 juli 2015

Op zoek naar een kostenefficiënte manier om het ijs te breken bij conferenties? Zoek dan niet langer, want met "Boom Time" biedt Event Masters een unieke 'conference ijsbreker' die teams smeedt met behulp van stevige muziek. De aanstekelijke en bovendien korte ijsbreker transformeert elke conferentieruimte in een mum van tijd tot een kleurrijk, ritmisch, enthousiasmerend en energiek geheel!

Boom Time is een unieke 'energiser' die de mensen wakker schudt en binnen de kortste keren als team laat samenwerken. De budgetvriendelijke en efficiënte manier om een korte teambuilding of energieke ijsbreker te brengen, maakt gebruik van stevige muziek en wordt ook wel eens omschreven als 'Guitar Hero on steroids'!

De deelnemers aan de conferentie of teambuilding maken gedurende korte tijd samen muziek met een Boomwhacker. Een boomwhacker is een modern percussie-instrument met meerkleurige lichtgewicht holle plastic buizen die ten opzichte van elkaar harmonisch gestemd zijn. Het instrument wordt bespeeld door de buis tegen een andere boomwacker, tegen het eigen lichaam of tegen een ander voorwerp te slaan.

Op een hoogtechnologische visuele interface verschijnen kleurblokken. Telkens een gekleurde blok een sleutel raakt, worden muzieknoten gecreëerd die samen uitmonden in een opzwepend muziekstuk. De deelnemers gebruiken timing en teamwork om hun buizen op de juiste manier te slaan.

Naarmate het spel vordert, verhoogt het tempo en neemt de complexiteit toe. De blokken verplaatsen zich sneller en de teams reageren steeds enthousiaster om de ritmeopbouw aan te houden en tot een crescendo te leiden. Met Boom Time staan de deelnemers binnen de kortste keren op scherp, boordevol energie om er een geslaagde conferentie van te maken.

www.eventmasters.be

Meer van Event Masters :

Event Masters