Event Agencies

Apr 23, 2024, 14:37
Mieke Berendsen versterkt Balthazar Team

Mieke Berendsen versterkt Balthazar Team

07 januari 2016

Vanaf 1 januari 2016 werd het Balthazar-team versterkt met Mieke Berendsen. Dat werd vandaag bekend gemaakt door Mich Van Aerde, CEO en stichter van het eventbureau Balthazar. Mieke Berendsen wordt vanaf 1 januari Marketing Directeur bij Balthazar en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het team en het commerciële aspect van het bureau.

Voor Mieke Berendsen is het een eerste stap in de wereld van de event-organisatie. De voorbije jaren heeft Mieke een indrukwekkende loopbaan uitgebouwd in de media, o.a. als directeur media bij VRT en als algemeen directeur van het Antwerpse Mediahuis. In die functies heeft ze uiteraard talloze keren samengewerkt met verschillende eventbureaus en voelt ze perfect aan wat de klant vandaag verwacht van een professionele organisatie.

Over haar overstap naar Balthazar zegt Mieke: “Het is met ontzettend veel goesting dat ik begin aan dit nieuwe avontuur. De creatieve meerwaarde dat het Balthazar-team biedt, heb ik altijd zelf gezocht in mijn samenwerking met event-bureaus. Bij Balthazar voel ik de creativitieit bruisen en in het managen van creatief talent ligt wellicht mijn meerwaarde.”

Ook Mich Van Aerde kijkt uit naar de samenwerking. Mich : “Met Balthazar hebben we een fantastisch 2015 achter de rug. Het komt er nu op aan om ons bureau verder uit te bouwen zonder in te boeten op het inhoudelijke aspect van ons werk. We moeten blijven verrassen en dat kan alleen - al klinkt dat misschien contradictorisch - mits een management dat voeling heeft voor het creatieve aspect van ons werk”.

www.balthazarevents.be

Meer van Balthazar Events :

Balthazar Events