Event Agencies

Jul 21, 2019, 15:18
Beat the Box met Event Masters

Beat the Box met Event Masters

08 januari 2016

Het jaar is nog maar net begonnen en Event Masters lanceert wederom een nieuw en uitdagend teambuilding concept: Beat the Box. Dit nieuwe concept is een type voorbeeld van een 'escape-game', dat wereldwijd steeds meer populariteit geniet. Beat the Box wordt wereldwijd door Catalyst Global in de markt gezet en als exclusief lid voor België is Event Masters het enige agentschap die het bij ons kan en mag aanbieden.

Beat the Box wordt in ongeveer anderhalf uur gespeeld voor teams van 12 tot 200 personen. Het is een ideale teambuilding om bijvoorbeeld na een meeting te organiseren. Het kan perfect binnen of buiten georganiseerd worden en is dus niet weersafhankelijk!

Om te winnen moet een code ingetikt worden op de computer voor de tijd verloopt. Het begint allemaal met een mysterieuze video boodschap die de deelnemers uitdaagt. Rechttoe en rechtaan, geen lange briefing - meteen aan de slag! Om de tijd te doen stoppen, moeten de teams gezamenlijk de cijfercode vinden. Het enige dat ze ter beschikking hebben is een aantal aluminium boxen. De eerste stap is om die boxen open te krijgen. Maar hoe?

Eens de boxen geopend, ontdekken de teams 4 intrigerende koffers, die ook weer elk beveiligd zijn met een slot... De challenge om de code te kraken is niet gemakkelijk, maar dit hoort er nu eenmaal bij en zorgt ervoor dat het gevoel van succes nog versterkt wordt eens men in de opdracht slaagt!

Beat the Box is een echt teambuilding event. Een van de belangrijkste zaken die de deelnemers tijdens het event zullen ontdekken, is het feit dat ze hun krachten zullen moeten bundelen. Niet enkel binnen hun team, maar ook met de andere teams. Teamwerk en de geest van samenwerking is de sleutel tot succes!

Klik hier voor een link naar het programma.

www.eventmasters.be

Meer van Event Masters :

Event Masters