Event Agencies

Apr 25, 2024, 1:12
Balthazar stunt met ISWA world congress

Balthazar stunt met ISWA world congress

11 januari 2016

Van 7 tot 9 september 2015 vond het ‘International Solid Waste Association’ (ISWA) congress plaats in Antwerpen. De organisatie verwelkomde hierbij meer dan 1.300 experten, professionals, politici, academici en decission makers uit de wereldwijde afvalsector. De aanwezigen werden hartelijk onthaald voor onder andere break-out sessies, keynote sprekers, plenaire sessies en debatten.

Deze activiteiten werden verspreid over toplocaties, waaronder het Rubenshuis, in hartje Antwerpen. De opening- en slotshow werd een prachtspektakel dat plaatsvond in de Stadsschouwburg. Voor deze shows heeft Balthazar Events samengewerkt met toppers: internationale acrobaten, het ballet van Vlaanderen, live muzikanten,.. Met een wervelende thema-productie werd er een combinatie gemaakt van internationale topklasse acts en een optimale visuele ervaring. In de Hilton werden alle genodigden getrakteerd op een exclusief galadiner. De deelnemers werden goed geïnformeerd over de ernstige zaak van afvalverwerking, maar konden zich toch vermaken.

Dit alles resulteerde in een uniek en origineel platform. ISWA 2015 Antwerpen stond garant voor een gebalanceerde mix van het serieuze onderwerp ‘waste management’ en eerste klas entertainment in Antwerpen.

www.balthazarevents.be

Meer van Balthazar Events :

Balthazar Events