Event Agencies

Mar 29, 2024, 16:43
a-point is verhuisd naar IDOLA Business Center in Lochristi

a-point is verhuisd naar IDOLA Business Center in Lochristi

12 november 2015

Anniek De Vlieger van a-point heeft zich sinds begin oktober gevestigd in het nieuwe IDOLA business center aan de Antwerpse Steenweg in Lochristi.

Idola Business Center in Lochristi

Idola Business Center is ideaal gelegen aan de Antwerpse Steenweg 19 in Lochristi, dicht bij alle grote verkeersassen en op fietsafstand van het centrum van Gent.

Het biedt start-ups en kleine bedrijven niet alleen ruimte om te ondernemen, maar ook een pak diensten, professionele begeleiding en de voordelen van onderlinge kruisbestuiving.

Idola betekent ‘op handen gedragen worden’, en dat is wat ze daar ook doen. De bedrijven krijgen een totaalpakket aan diensten en voordelen. Dat omvat het onthaal, de opvolging van telefoonverkeer en briefwisseling, telefoon- en internettoegang en modern ingerichte vergaderzalen.

Zo wordt er getracht zoveel mogelijk synergieën tot stand te brengen tussen de 20 verschillende bedrijven die zich bij Idola vestigen. Die kruisbestuivingen en de kostenbesparing door de gezamenlijke schaalgrootte vormen uitgesproken voordelen van een Business Center zoals Idola.

Over a-point

a-point is niet zomaar een event bureau, maar een dynamisch bedrijf dat onder de bezielende leiding van Anniek De Vlieger zowel in binnen- als buitenland instaat voor de totale organisatie van onberispelijke evenementen, zoals een congres, incentive, meeting, teambuilding, bedrijfsfeest. Mede dankzij een uitgebreid netwerk van volwaardige leveranciers en partners kan a-point voor alles zorgen; voor de communicatie campagne, uitnodigingen, het vervoer, de artiesten, catering, technische grondplannen…eigenlijk voor alles van A tot Z.

a-point werkt o.a. voor Ab-InBev, Agoria, Astellas Pharma, Axa, Baker Tilly, CENTR, Coca-Cola Enterprises, Coca-Cola Services, Deloitte, DLL, FEVIA, Goodyear, Microsoft, Partena, RiPa, Russchen Consultants, Samsung, Steeno, Vanbreda International, Volvo Car Gent, Whyte, Youth Belgium, Zodiak Belgium

a-point – Anniek De Vlieger

IDOLA Business Center
Antwerpse Steenweg 19
9080 Lochristi

T: +32 (0)475 38 87 98
E: adevlieger@a-point.be
www.a-point.be

Meer van anniek de vlieger :

anniek de vlieger